mynewspapers.net

Kardiologi-stipendium intervju tips

Kardiologi-stipendium intervju tips


Fellowship intervjuer är viktiga, eftersom de tillåter deltagarna att lära känna en bättre kandidat. Landar en kardiologi gemenskap är en mycket konkurrenskraftig process. Intervjun är en kandidat möjlighet att diskutera hans kvalifikationer samt hans passion för hjärtsjukvård. Efter grundläggande intervjuteknik som korrekt klädsel och svaret förberedelse kan göra det lättare för dig att få uppmärksamhet av medicinska kollegor.

Täcka intervju grunderna

Innan intervjun fellowship, samla din ansökan material. Detta inkluderar din meritförteckning, personligt uttalande, rekommendationer, medicinsk skola avskrifter och tillämpliga provresultat (om någon). Granska materialet och betala nära uppmärksamhet till din personliga uttalande. Intervju panelmedlemmar kan se din personliga uttalande och väljer att ställa frågor om din bakgrund i kardiologi, varför du har valt fältet och hur du kan bidra positivt till sagan. Kardiologi-stipendier är ansedda, därför är det viktigt att klä på lämpligt sätt. Män kan bära en snygg kostym med slips och kvinnor kan bära en kjol och blus ensemble. Anländer 15 till 20 minuter innan intervjun kan du etablera din fattning.

Skapa övertygande svar

Under intervjun, kommer att medicinsk panelen ställa relevanta frågor. Tänk på anledningen till varför du valde kardiologi som en subspecialty och hur beslutet kommer att påverka ditt liv och andras liv. Som en hjärtspecialist bosatta, har du vunnit betydande kunskap och erfarenhet. Din avsikt är att bevisa till medicinska panelen att du är kvalificerad för kardiologi-stipendium. Gör detta med entusiasm och förklara hur du kommer att ta tillfället i akt. Panelen kan till exempel fråga hur du planerar att bidra till ytterligare hjärt forskning. Skapa ett kort svar som kommer att informera dem om du är kunnig inom ditt område. Till exempel kan du diskutera tidigare forskningsprojekt eller prata om en studie som du planerar att utföra.

Använd fältet kunskap

Visar entusiasm för fältet i kardiologi är viktigt. Under intervjun fellowship kan panelmedlemmar vara intresserade av din kunskap om aktuell forskning. Förbereda att hänvisa till studier publicerade i vetenskapliga tidskrifter såsom American Journal of Cardiology. Detta kan imponera på panelen och informera dem att du är kunnig på fältet.

Vad imponerar du

Även om du inte kanske vet vem kommer delta din kardiologi fellowship intervju, kan du fortfarande förbereda att diskutera arbetet av andra läkare. Planera att diskutera aktiv forskning som sker på sjukhuset eller medicinsk institution. Förbereda att veta fullständiga namn på läkare och titlar (om tillämpligt) av forskningsprojekt.