mynewspapers.net

Kapten krok Halloween kostymer för män

Kapten krok Halloween kostymer för män


Glöm kapten Jack Sparrow--kapten krok är den ursprungliga pirat skurken. Kapten krok som är ökänd för anställer stor förödelse på Neverland är Peter Pans ärkefiende. Med ett par bitar av kläder, rätt tillbehör och den perfekta scowl är det lätt att vara denna litterära onde för Halloween.

På toppen

Hitta en vit skjorta att bära. Kom ihåg du klä upp som en pirat, så den puffier ärmarna, desto bättre. För sann kapten krok utseende, skanna en Halloween butik eller en sparsamhet butik för en frack att bära på toppen. Även om någon mörk färg fungerar, en mörk nyans av rött är mest lämplig för denna kapten. Om du inte hittar en kappa, försök hitta en old gammaldags utseende väst att slutföra utseende.

Down nedan

Även om kapten krok skjortor är baggy, är hans byxor allt annat än. För byxor, bära snäva byxor, jeans eller även strumpbyxor i svart eller en annan mörk färg. För att slutföra utseende, hitta ett par svart läderstövlar som når knäna.

Detaljer

Detaljer och tillbehör är kanske den viktigaste delen av en kapten krok kostym. Smycka dig med guldkedjor och ringar. Bär en leksak svärd eller en annan falska vapen. Linda ett skärp runt midjan eller runt halsen. Toppa din look med en pirat hatt--med fjädrar, om du kan hitta det- och en peruk med långa, mörka lockar. Slutligen, glöm inte att bära en krok på din hand.