mynewspapers.net

Kännetecken för en Vattuman hane & kvinna

Kännetecken för en Vattuman hane & kvinna


Vattumannen är en dynamisk och motsägelsefulla stjärntecken. Kärleksfull och kreativ, öppen och optimistisk, Vattumannen är konsekvent endast i deras inkonsekvenser. I linje med detta kännetecken har idiosynkratiska natur, dess exakta datum är svåra att fästa ner, även om de flesta källor har det början Jan. 20 eller 21 och slutar februari 18 eller 19. Män och kvinnor födda under tecknet av Vattumannen excel i relationer.

Vattumannen hanar

Oberoende är en viktig egenskap Aquarius män. Men glad att engagera sig i mellanmänskliga relationer, behöver Vattumannen män utrymme, både fysiska och andliga, att förbli engagerad partner. Mycket i samklang med sina tankar och känslor, dessa män är mycket verbala och behöver kommunicera för att vara lycklig. Ett förakt för andras åsikter gör en Vattumannen man verkar icke-traditionella, men han är alltid tolerant av andra trosuppfattningar. Bara inte förvänta att du kan göra och Vattumannen manliga överensstämmer med kraven. hans naturliga självständighet och konstnärliga aptitude kommer att göra honom göra uppror.

Vattumannen kvinnor

Om en Vattumannen man kan vara svårt att fästa, är en Vattuman kvinna ännu mer oförutsägbar. Deras behov av självständighet rivaler som sina manliga motsvarigheter, och fånga deras fri sprit skulle skada denna kvinnas behov av tolerans och öppenhet. Impulsiv och generös, en Vattuman kvinna skulle hellre tillbringa än spara. I relationer, Vattumannen kvinnor göra utmärkt vänner och älskare, och de kommer ofta att försöka förbli vänner efter en relation är över. De är intensivt lojal, och de avviker sällan från sin romantiska partner.

Kompatibla tecken

I relationer anses Vattumannen män och kvinnor mest kompatibla med de som är födda under Tvillingarna, vågen, Väduren och Saggitarius. Båda har också hitta lycka i relationer med andra Vattumannen.

Berömda Vattumannen

Berömda Aquarius män inkluderar Abraham Lincoln, Babe Ruth, Garth Brooks och Wolfgang Amadeus Mozart. Oprah Winfrey, Sarah Palin, Jennifer Aniston och Ellen DeGeneres var också födda under tecknet av Vattumannen.