mynewspapers.net

Kännetecken för en manlig Leo & en kvinnlig Jungfrun

Kännetecken för en manlig Leo & en kvinnlig Jungfrun


Ibland är det kul att kolla in våra horoskop att se om vi är kompatibla med personen vi dating. Även om detta är på intet sätt vetenskapliga eller beprövad, många människor svär av horoskop som ett sätt att lära sig om någons personlighet såväl som sina egna. Enligt astrologer gör en Leo man, född mellan 23 juli och 22 augusti, och Jungfrun kvinnor, födda mellan augusti 23 och 22 september stor kärlek matcha om båda är villiga att böja lite.

Kännetecken för Leo mannen

Enligt astrologi, Leo mannen är livet för partiet och älskar att vara i centrum för uppmärksamheten. Han är stolt och älskar att visa upp, men han är också snäll och generös. Han är mycket lojal mot sina vänner och de människor han bryr sig om. Extrema förtroende och passion också definiera Leo mannen. Leos är mer benägna att vara ledare än anhängare och har höga ambitioner för deras liv. De älskar att få komplimanger och beröm, men ta inte kritik så väl. De gillar den person de är med att vara mycket attraktiv och klä Tja, någon som återspeglar väl på dem.

Kännetecken för Jungfrun kvinna

Jungfrun kvinnan är en mycket fokuserad, effektiv kvinna som är mycket analytisk. Detta kan orsaka henne att vara alltför kritisk av andra, men också extremt hårt på sig själv. De som prydlighet och organisation, och njuta tillbringa tid på att rensa. Jungfrun kvinnan fungerar väl bakom kulisserna snarare än att vara stjärnan i showen, att se till att allt sker friktionsfritt. Hon gillar att bo upptagen gör något och har en hård tid avkopplande. Hon tenderar att vara reserverade och kommer inte att känslomässiga offentligt. Jungfrun kvinnor kommer kan vara trofast och kärleksfull till dem hon bryr sig om, men kan bli kallt som is när saker faller sönder.

Kompatibilitet

Den allmänna uppfattningen om huruvida en Leo man och en kvinna är att deras förhållande kan vara en av stora kärlek, tillit och lojalitet, så länge den jungfru kvinnor kan tygla sin kritiska sätt Jungfrun och Leo man inte försöka ta över och göra alla beslut hela tiden. Leo mannen kommer att vilja skydda reserverade Jungfrun kvinnan, och hon kommer respekterar honom för hans ambitioner. I sängen, den blyga Jungfrun tröstade och behandlas försiktigt av Leo som stolt själv på sin prestation. Men om Jungfrun inte kan kontrollera hennes lust att vara kritisk eller om Leo blir alltför dominerande, förhållandet kommer att falla sönder katastrofalt.