mynewspapers.net

Kända personer med bipolär sjukdom

Kända personer med bipolär sjukdom


Innan moderna läkemedel för att behandla bipolär sjukdom framkallades, var många med bipolär sjukdom till synes dömd att leda eländiga liv av extrema upp-och nedgångar. Nu, men människor lider av bipolär sjukdom är mer kompetent än någonsin tidigare att leda full, uppfyller liv. Dessa kända personer som har bipolär sjukdom lever bevis.

Rosie O'Donnell

Komikern och talkshow värd Rosie O'Donnell talade offentligt om sin kamp med bipolär sjukdom samtidigt som värd för "The View".

Maurice Bernard

Berömda såpopera är "General Hospital" Maurice Bernard en förespråkare av bipolär sjukdom. Bernard har även lyckats skriva sin egen kamp med bipolär sjukdom in i handlingen i "General Hospital".

Patty hertig

Patty Duke är en Academy award-vinnande skådespelerska. Hon har skrivit två självbiografiska konton av sitt liv med en bipolär sjukdom.

Carrie Fisher

Mest känd för sin roll som prinsessan Leia i den ursprungliga Star Wars-trilogin, Carrie Fisher visade att hon hade bipolär sjukdom under en 2000 intervju för "20/20."

Jean-Claude Van Damme

Efter fyra misslyckade äktenskap i tio år, diagnostiserades åtgärd stjärna Jean-Claude Van Damme med rapid cycling bipolär sjukdom.