mynewspapers.net

Kan trä bitar användas med Gas grillar?

Kan trä bitar användas med Gas grillar?


Att grilla aficionados, att offra angenämt rökig smaker från trä-grillat kött och fisk för att underlätta för grillning av gas helt enkelt inte värt en avvägning. De använder bara äkta rökare eller träkol grillar underblåst med trä. Men, kan du ha bäst av båda världar av gungade bitar av mesquite, hickory och andra skogar i din gasgrill. Du behöver bara veta hur man gör.

Virket

Om du inte bor i en del av landet med mesquite växer i trädgården, kan du fortfarande hitta massor av trä på specialaffärer, kulinariska butiker och ställen som säljer träkol. Även järnhandel som du köpte din grill är apt att ha ett bra urval av grillning woods. Bland favoriterna finns alder, apple, bokträ, körsbär, hickory, lönn, mesquite och vit ek. Trä bitar, chips och loggar säljs av väskan och bunten och levereras med instruktioner för bästa användning för varje.

Gas rökare

Vissa gasgrillar är nu utrustade med inbyggda rökare. Följ instruktionerna för din modell. Vanligtvis du bara placera Flisen i utdragbart mekanismen, och köra grillen som vanligt. Utsätts för hög värme, kommer att trä bränna och röker och Lägg till dess speciella smak vad du grillning.

Rökare lådor

Gjutjärn rökare lådor, speciellt konstruerade för användning med gasgrillar, kan också köpas där du köpt din grill. Metall har en öppning för flis och hål hela att tillåta för röken att fly. Fyll trä och placera enheten på den hetaste delen av din grill-eld.

Rökare Pouch

Även om du inte har verktyg designer, kan du fortfarande använda trä med en gasgrill. Välj små chips över stora trä bitar eller loggar. Skapa en påse med tunga aluminiumfolie och Lägg i markerna. Sticka ett par hål i folien och placera din nyskapade rökare under grill galler, direkt över brännare eller lava stenar.

Låg värme

Nyckeln till verklig grilla framgång är matlagning vid låga temperaturer under långa perioder, vilket gäller särskilt om du vill ha de rökiga smakerna som har gott om tid att penetrera din grill fare.

Wood blötläggning

Medan många gas grill användare rekommendera blötläggning trä i vatten i minst en timme före bränning, tror andra det erbjuder liten märkbar skillnad i smak. Experimentera med båda metoderna och göra dina egna beslut. Skaka av överflödigt vatten innan gungade bitar i din rökare.