mynewspapers.net

Kan någon reda på hur många gånger du Visa en Facebook-sida?

Kan någon reda på hur många gånger du Visa en Facebook-sida?


Det finns många program som påstår sig kunna visa vem som tittar på din Facebook-sida, menar företagets egna riktlinjer att detta inte är möjligt. Varken Facebook eller någon annan hålla typ av data som kunde visa hur många gånger du tittar på en viss sida. Alla program som säger något annat är nog en bluff. Vad som är möjligt är att ta reda på som samverkar med en Facebook-sida.

Facebook politik

Företagets policy är att inte låta du, eller någon annan, att spåra hur ofta du Visa en viss sida. Enligt riktlinjerna för Facebook är den här funktionen inte tillgänglig – inte ens till Facebook själv. Även om vissa program hävdar att kunna spåra sidvisningar, de inte. Om du hittar ett program som gör detta påstående, kan du rapportera det till Facebook, som det är sannolikt ett virus eller andra bluff.

Scams

En skurkstat ansökan kan visas i en väns tidslinjen med ett meddelande i stil med '' OMG jag inte kan tro att det fungerar. Jag kan kolla vem har sett min Facebooksida.'' Om du klickar på länken tas du till en sida be om tillåtelse att få tillgång till dina personuppgifter. Detta är där bluff ligger. Med denna tillgång, kan tredjepartsprogram post på din tidslinje eller sida, skicka meddelanden och mycket mer utan din tillåtelse. Trots allt att du fortfarande kommer inte att vara någon har desto klokare om vem sett din sida.

Spåra interaktioner

Även om det inte är möjligt att identifiera som har tittade på en Facebook-sida program, finns det gott som kan spåra sida interaktioner som "Gillar" och "Aktier." Ett exempel är "Min Top Fans." Med det här programmet kan en Facebook-användare rangordna sina vänner beroende på hur ofta de posta inlägg, liksom saker, skicka gåvor eller utföra någon annan typ av interaktion. För att begränsa mängden information som kan få tillgång till andra personers ansökningar om dig, ändra alternativ för '' Apps andra använder '' i din Facebook '' Apps inställningar.''

Insikter

Insikter är en funktion av Facebook (snarare än ett program) som ger allmän information om som interagerar med en Facebook-sida. Dessa insikter är tillgängliga till Facebook utvecklare vars verksamhet sidor har 30 gillar eller mer. De visar bara resultat för interaktioner och inte sidvisningar. Insikter data innehåller allmän statistik om kön, ålder, läge och språk av besökare. Det är speciellt användbar för företag att mäta effektiviteten av sin Facebook-sida.