mynewspapers.net

Kan jag sätta in direkt på mitt PayPal-konto?

Kan jag sätta in direkt på mitt PayPal-konto?


PayPal har blivit en av de största money transfer tjänsterna i världen. Med över 200 miljoner konton över hela världen kan PayPal medlemmar köpa och sälja objekt utan att avslöja sin personliga information. Det finns en mängd olika sätt att få pengar och från PayPal.

Börjar med PayPal

När användare registrerar dig för ett PayPal-konto länka de deras bankkonto, kreditkort eller betalkort till deras PayPal-konto. Användarna kan sedan använda deras PayPal-konto för att betala för poster istället för att använda deras faktiska kreditkortsinformation. Detta lägger en extra nivå av säkerhet för kunden.

Lägga till pengar

Det finns många sätt att lägga till pengar till ett PayPal-konto. Användare som säljer artiklar kan välja att betala via PayPal, vilket ökar deras konto. Användare kan också använda en MoneyPak för att sätta in pengar direkt till deras PayPal-konton. Från och med 2010 är insättning kontroller direkt till ett PayPal-konto inte ett alternativ.

PayPal säkerhet

Många människor oroar sig för sätter in pengar på sitt Paypalkonto säkerhet. PayPal har lyckligtvis ett omfattande säkerhetssystem som innehåller tunga kryptering. Det är i allmänhet inte möjligt att upptäcka information bankkonto eller kreditkort via PayPal. Användare kan öka säkerheten för deras PayPal insättningar genom att välja komplexa lösenord för deras konton.