mynewspapers.net

Kan jag dekorera med lädermöbler och tyg möbler i ett rum?

Kan jag dekorera med lädermöbler och tyg möbler i ett rum?


Det finns ingen utsmyckning "regel" som säger att du inte kan blanda läder och tyg möbler i ett rum. Därigenom lägger textural intresse. Läder och tyg möbler blanda ofta väl, så länge du håller några principer i åtanke.

Andel

En nyckel till att använda både läder och tyg möbler är andel. Så länge din läder och tyg bitar är av ungefär samma andel, kommer att kombinationen fungera bra. Dock kommer en skinnsoffa på en tjock träram och känsliga tyg stolar med smala ben inte blanda.

Färg

Nästa sak att tänka på när man blanda möbler läder och tyg är färg. En skinnsoffa i en neutral färg som sådan en svart, brun eller vit kan vanligtvis blandas med någon färg tyg bit. Du måste dock vara försiktig med en läder i en mer ovanlig färg, till exempel en ljus orange eller turkos. Ditt tyg möbler bör bära en touch av den färgen i sitt mönster för att blanda väl.

Stil

Använda läder och tyg möbler med liknande stil. Till exempel, om du har en elegant, ultra modern skinnsoffa, para ihop den med en modern stil tyg bit, inte en gammaldags chintz spelar stol. Om dina möbler delar samma stil, blanda läder och tyg är inte ett problem.