mynewspapers.net

Kan jag använda penna bläck för att ge mig själv en tatuering?

Kan jag använda penna bläck för att ge mig själv en tatuering?


Penna bläck kan du ge dig själv en tillfällig tatuering. Bläck pennor, kajalpennor och kropp färger kan alla användas att rita mönster på delar av kroppen att efterlikna med tatueringar. En permanent tatuering bör endast tillämpas i en tatuering butik, av en licensierad, erfarna tatuerare med professionella bläck gjord speciellt för förfarandet.

Typer

Det finns flera produkter som kan användas för att ge dig själv en tillfällig tatuering. Du kan köpa kajalpennor på ett apotek eller på make-up disk i gallerian. Brunt och svart är de vanligaste färgerna. Gel bläck pennor tenderar att rulla på huden smidigare än vanliga bläck pennor, och finns i metallic specialfärger för extra gnista. Du kan hitta ett brett utbud i ett kontor leverans butik. Permanenta märkpennor, såsom Sharpie pennor, kommer i många olika färger och är giftfria. Färgerna är ljusa och ser närmast en permanent tatuering. Du kan köpa dem på hantverk och konst leverans butiker. Kropp färger kommer i en uppsjö av färger, och du kan blanda dem för att skapa nya färger. De täcker en större del av kroppen på kortare tid än de andra alternativen. Party butiker har dessa typer av färger.

Tidsram

Kajalpennor, bläck pennor och kropp färger är den mest tillfälligt. Du kan ta bort dem omedelbart med tvål och vatten, eller produkter som make-up remover eller gnugga alkohol. Bläck pennor kan fläcken ljus hy för en dag eller två. Permanenta märkpennor kommer inte tvätta bort snabbt, vanligtvis färgning huden för ungefär en vecka, möjligen för två.

Fördelar

En tillfällig tatuering är bra om du inte vill engagemang för en permanent tatuering. Prova olika färger och mönster med pennor, markörer och färger är ett kostnadseffektivt sätt att bära en tatuering, och för att se om en tatuering för dig. Om du inte kan visa tatueringar på jobbet, är det ett sätt att ha tatueringar på helgerna utan bestående av din anställning.

Överväganden

Fundera på vad ditt veckoschema är, om tatueringen inte kommer blekna eller tvätta bort för ett par dagar. Rita design på en diskret plats, som bicep som kommer att omfattas av en skjorta ärm, är en bra idé om tatueringen visar sig vara svår att ta bort.

Varningar

Kontrollera etiketten av någon produkt som du ska använda på huden för varningar av toxiner. Fundera på vad ditt veckoschema är om en viss produkt inte blekna eller tvätta bort för ett par dagar. När du använder färg, tillämpa det i ett väl ventilerat utrymme.