mynewspapers.net

Kan jag använda mitt gamla SIM-kort i min nya telefon?

Kan jag använda mitt gamla SIM-kort i min nya telefon?


När alla dina kontakter och meddelanden sparas på din gamla telefon SIM-kort, kan du inte känner överföra allt till en ny telefon. Lyckligtvis, SIM-kort gör processen enkel.

Funktioner

SIM-kort är utformade så att användarna kan överföra information från en gammal telefon till en ny telefon med minimal ansträngning. Så länge det passar i din nya telefon, du kan använda ditt gamla SIM-kort i din nya telefon, enligt AT & T.

Instruktioner

Om du vill infoga en gamla SIM-kort i en ny telefon, ta bort batteriet från telefonen, skjut in SIM-kortet i position och sätta tillbaka batteriet i.

Dilemman

Om din nya telefon inte har ett SIM-kort, kommer du inte att kunna använda ditt gamla SIM-kort med den. Du kan överföra kontakter och annan information från ditt gamla SIM-kort till din nya telefon genom att sätta informationen på en USB-enhet - eller att ha en professionell i en telefon butik gör det för dig, enligt CNET.