mynewspapers.net

Kan du surfa på webben på iPod Touch?

Kan du surfa på webben på iPod Touch?


IPod Touch är mer än bara en musikspelare; Dessutom spelar videor, registrerar röst, surfar Internet och tar bilder. Om du vill ha funktionerna i iPhone utan samtalsfunktioner, iPod Touch är ett billigare alternativ eftersom det inte kommer med ett kontrakt, behöver du bara betala en gång.

Internet

För att få online med din iPod Touch, måste du vara ansluten till ett trådlöst Internet nätverk. För att hitta en lista över trådlösa nätverk finns tillgängliga för dig, tryck på "Inställningar" ikonen på iPod Touch-skärmen och markera alternativet "Wi-Fi". I avsnittet "Välja ett nätverk" kan du se en lista över nätverk iPod kan plocka upp. Klicka på nätverket du vill ha och ange ett lösenord om är ett måste att gå med. Du är ansluten till Internet när du ser signal bildskärmen på den övre vänstra sidan av skärmen. Eftersom iPods behöver en starkare Internet signal att använda ett trådlöst nätverk, kanske du inte kunna se alla nätverk som du kan se från datorn. om så är fallet, komma närmare den trådlösa routern.

Webbläsare

För att surfa på webben på en iPod Touch, Använd enhetens inbyggda webbläsare. IPod Touch använder Safari som är standard på alla Apple-produkter. När du vill surfa på Internet, klicka på ikonen Safari, som ser ut som en kompass. När webbläsaren öppnas, tryck på adressfältet högst upp för att ange Webbadressen till den webbplats du vill besöka. För att söka, klicka på sökfältet på den övre högra sidan av den och skriv i ditt sökord att söka med Google.

Gratis nät

Ibland kan behöva du gå med öppna nät som inte har lösenordsskydd men kräver ett ytterligare steg för att ansluta till Internet. Bibliotek, kaféer och andra offentliga nätverk har ofta en autentisering sida där du måste godkänna användarvillkoren att ansluta. Vanligtvis, dyker sidan upp automatiskt. Om inte, öppna Safari som omdirigerar till sidan.

Program

För många av sakerna som du gör normalt online, till exempel med hjälp av sociala medier webbplatser eller bank, kan du ladda ner program. En ansökan eliminerar behovet av att öppna en webbläsare; Det tar dig direkt till ett gränssnitt som är utformat för att arbeta med iPod Touch för en smidigare erfarenhet. Program är utformade att arbeta med storleken på iPod-skärmen så att du kan surfa enkelt utan att behöva zooma in och ut.