mynewspapers.net

Kan du ladda ner filmer till din dator från en DVD & sedan lägga till dem till iTunes?

Kan du ladda ner filmer till din dator från en DVD & sedan lägga till dem till iTunes?


Det har aldrig varit enklare att importera filmer från DVD-skivor till iTunes än idag. Massor av program på marknaden kan användare extraktet video och audio arkivera från en DVD på en dators hårddisk. En gång importerat in i iTunes, kan du ladda upp filmfilerna till en iPod, iPad eller iPhone anordning. Det kan också strömmas till din TV via Apple TV tjänsten. Användare bör notera emellertid att importera en upphovsrättsskyddade DVD-skiva är som ett grovt brott enligt federal lag och bör undvikas.

Extrahera Video

Förbrukaren behov till data överför och installera en DVD-rippning program innan de kan börja kopiera filmer. Några av de mest populära gratis program inkluderar handbroms, Format Factory och Any Video Converter. Vart och ett av dessa program kan importera videofiler från skivor och spara dem till en annan mapp på datorns hårddisk. Program också tillåta förbrukaren till välja en måltavlan arkivera storlek innan du startar importen. Målet för många användare är att minska videons storlek samtidigt som kvaliteten på bästa sätt.

Fil format som används i iTunes

ITunes mediaspelaren accepterar endast MP4, MOV och M4V filer till sitt mediabibliotek. Andra videoformat kommer inte att spela i iTunes och kan inte spelas på en iPod, iPad eller iPhone anordning. Var noga med att välja ett av ovanstående format som video utgång när du ställer in den DVD-rippning program. Apple rekommenderar oftast MP4 eller M4V format eftersom de drastiskt minska video filstorlek men fortfarande behålla mycket av ljud och visuell kvalitet.

Synkronisera med Apple-enheter

Du kan överföra DVD film arkivera till iPods, iPads och iPhones med hjälp av iTunes och en USB-datakabel. Varje enhet levereras med en datakabel. Beroende på inställningarna för din iPod, DVD-film kan automatiskt ladda upp till Apple-enheten nästa gång den ansluts till iTunes-programmet. Filmfilen överförs automatiskt till avsnittet "Filmer" på enheten.

Upphovsrättsligt skydd

Många kommersiella DVD-skivor inkluderar en kryptering för att skydda dem från att kopieras till datorer olagligt. Denna kryptering, som kallas CSS har funnits sedan början av 2000-talet när DVD-skivan vunnit popularitet. Mätprogrammen utvinning beskrivs kan inte bryta denna kryptering och kommer inte att kopieras till din dator. Dessutom användare fångas försöker pirat en DVD kan dömas till böter upp till £162,500.