mynewspapers.net

Kan du ansöka tapet över tapeter framgångsrikt?

Kan du ansöka tapet över tapeter framgångsrikt?


Gamla tapeter är en oförutsägbar yta och ombyggnationer experter är överens om att ta bort det innan du tillämpar nya tapeter kommer att ge de bästa resultaten. Du kan framgångsrikt använder nya tapeter över gamla tapeter, dock med de ordentliga förberedelserna.

Överväganden

Om den ursprungliga tapeten tillämpades direkt på gips utan ett underlack för primer eller sealer, hittar du det praktiskt taget omöjligt att ta bort den gamla tapeten utan att allvarligt skada drywall. Om du står inför en deadline att flytta ut ur huset eller lägga den på marknaden, du kanske inte har tid att ta bort den gamla tapeten innan du tillämpar den nya tapeten.

Beredning

Alla knölar eller hög fläckar på den gamla tapeten visar genom på den nya tapeten. Klistra in ner lös områden och fylla alla bucklor med spackel. Slipa ner ojämna fläckar eller sömmar tills de är platt.

Primer

Applicera ett lager av vinyl-till-vinyl primer på den gamla tapeten att säkerställa att designen från den gamla tapeten inte blöda igenom. Primern hjälper också den nya papperet håller sig ordentligt och förhindra mögel mellan två lager av tapet.