mynewspapers.net

Kan du ansluta Tumblr & Twitter?

Kan du ansluta Tumblr & Twitter?


Den blogging plattformen Tumblr inkluderar ett inbyggt verktyg för att automatiskt skicka uppdateringar till Twitter när en ny post skapas. Du hantera funktionen via sidan inställningar för varje enskild blogg. Om du har flera Tumblr Bloggar ställer in, kan du aktivera eller inaktivera Twitter integration för var och en. Du kan också hantera den från varje enskild post sida. Mer information finns i avsnittet Tumblr hjälp.

Länka en Tumblr blogg till Twitter

Länka en Tumblr blogg till Twitter tecken till Tumblr med din e-postadress och lösenord. Välj den relevanta bloggen i listan överst på instrumentpanelssidan. Klicka på länken "Inställningar" på höger sida och kryssa i rutan märkt "Skicka min Tumblr inlägg till Twitter". Klicka på knappen "Logga in med Twitter" att associera ett Twitter-konto med bloggen--om du redan inte är inloggad på Twitter, ange ditt användarnamn och lösenord innan du bekräftar godkännandet genom att klicka på "Authorize app".

Skicka Länkar för att Twitter

Med Twitter länk aktiverade visas en "Skicka till Twitter" alternativet till höger för varje inlägg på Tumblr blogg. Avmarkera rutan om du vill inaktivera funktionen för det aktuella inlägget. Klicka på länken om du vill ändra den uppdateringen som skickas till Twitter små "Redigera". Detta inkluderar som standard vilken typ av innehåll som publiceras--till exempel bild eller ljud-- och en kort URL länk. En teckenantal visas ovanför rutan för att varna dig om du är på väg att överskrida den 140-tecken infördes genom Twitter.

Uppdateringar på Twitter

Twitter uppdatering visas i tidslinjen så fort Tumblr post går live. Om inlägget är planerad till en viss tidpunkt eller Tumblr arkivdatabasen, visas Twitter uppdatering inte förrän det relevanta inlägget har publicerats. Om Twitter uppdatering innehåller en länk till Tumblr post (som standard), den pekar på sidan individuella inlägg snarare än huvudsakliga startsidan för bloggen.

Andra Twitter-funktioner

Några teman för Tumblr erbjuder möjligheten att infoga en eller senaste tweets i bloggen design eller snabbt dela ett inlägg på Twitter med hjälp av en inbyggd knapp. Oavsett om dessa funktioner är tillgängliga bero på det tema som används. Hela listan med aktuella teman för Tumblr är på tumblr.com/themes. Om Twitter alternativ är tillgängliga, kan du hitta dem genom att välja Bloggnamn från toppen av skärmen Dashboard, klicka på "Anpassa utseende" och öppna menyn "Utseende". För mer hjälp dokumentationen levereras med temat.