mynewspapers.net

Kan banden i en cykelhjälm ersättas?

Kan banden i en cykelhjälm ersättas?


Byta ut banden på cykelhjälm själv är knappast mindre riskabelt än hand-sy en fallskärm. Hjälm-bandet reparation eller utbyte av en professionell säkerställer hög effekt stöd vid en olycka. Flyga genom luften, skild från din cykel är ingen tid att fundera över säkerheten för den cykelhjälm remmar.

Cykel säkerhetsnormer

Kan banden i en cykelhjälm ersättas?


Det finns inga federala lagar som kräver cykel hjälmanvändning. men använder 75 procent av cykling dödsfall och invalidiserande skador i USA resultatet av brist på hjälm. Allvarliga skallskador kan förebyggas och 22 stater har antagit cykelhjälm lagar. Amerikanska Consumer Product Safety Commission kräver att cykelhjälmar uppfylla stränga provningsstandarder, så leta efter CPSC klistermärke när du köper en cykelhjälm.

Byta ut hjälmen remmar

Kan banden i en cykelhjälm ersättas?


Ersätter eller synålar hjälm med band själv är oklokt; sy mönster och sy teknik som ger en säker rem görs bäst av tillverkaren. Vara redo att ersätta hela hjälmen om tillverkaren inte kan reparera banden. Hjälmar med utslitna remmar har ofta sett en hel del allmänt slitage, så en ny hjälm är en klok investering i nuläget iallafall.

När man ska ersätta

Byt ut hjälmar med spruckna skal eller skadade skum, remmar och spännen. Cykel hjälm säkerhet Institutet rekommenderar att konsumenterna byter ut hjälmar tillverkade före 1970, eftersom dessa inte uppfyller CSPC normer. Det är nödvändigt att säkerställa att en hjälm skum, spännen och remmar upprätthålla en snug och bekväm passform.