mynewspapers.net

Källor för Papperskoner bakelse

Källor för Papperskoner bakelse


Bakelse kottar är en bagare fröjd för precision kaka utsmyckning. För en enkel, enhetlig användning kon, kan du göra din egen kon från papper eller andra förnödenheter. När du behöver nättare, färdiga kottar, men måste att hitta en bra leverantör ha högsta prioritet. Bakelse kottar är en specialitet bakning objekt, och de flesta livsmedelsbutiker har inte dem. Ett Kökstillbehör eller baka butik bör ha dem.

Papperskoner bakverk från butiker

Det första stället att leta efter konditorivaror kottar är på ett kök Tillbehör lagra som Sur La Table eller kök Kaboodle. För att spara tid, se kallelse före tid att se till att butiken bär typ av bakverk kon som du vill, som bakverk kommer kottar i papper, plast, och olika storlekar och färger.

Papperskoner bakverk från tillverkaren

För att köpa bakverk kottar i bulk, är det mer kostnadseffektivt att köpa dem direkt från tillverkaren. Forskning vilken tillverkare som uppfyller dina behov i produkttyp och kvalitet. Två av de vanligaste leverantörerna är Ateco, som har varit i branschen sedan 1905, eller Wilton, som har varit i branschen sedan 1929. Båda dessa leverantörer har beställningsinformation på sina webbplatser.

Att göra en papper bakelse kon hemma

Bör du kunna hitta ett kök leverans butik eller köpa kottar online från en tillverkare, gör en engångsavgift använda kon hemma. Ta bakplåtspapper och skär den i en fyrkant, 12 inches på varje sida. Skär papperet diagonalt och ange en triangel åt sidan för senare användning. Ta ett av hörnen på långsidan och krypa fram till motsatta långsidan. Fäst den med tejp. Ta det andra hörnet på långsidan och krypa runt på motsatta sidan av konen och säkra igen med tejp. Detta lämnar en punkt i slutet öppnandet av konen. Vik ner spetsen att säkra konen.

Papper bakelse kon alternativ

Om du inte har bakplåtspapper, kan en plast zip påse användas också. Fyll påsen med glasyr och skär toppen av ett av icke blixtlåsförsedd hörnen. Twist Tom utgången av väskan för att driva grädde ut hålet.