mynewspapers.net

Källaren Stair räcken idéer

Källaren Stair räcken idéer


Källaren stair räcken har en viktig roll i de allmänna hushåll säkerhet, som källare är oftast dåligt eller svagt upplysta, trapporna är oftast ganska brant och de flesta människor inte koncentrera sig mycket av deras konstruktion insatser och pengar på deras källare. Såtillvida finns det en mängd källaren stair räcken som kan hjälpa dig att klättra upp och ner din källaren trappor säkert utan att det kostar en massa pengar.

Versa-Rail räcken till trappor

Versa-Rail är mest känd för sin vinden stair räcken, kan deras produkt också användas för källaren stair räcken. Stålstänger byggdes på vardera sida om trapphuset hela vägen ner för trappan, kan människor gå i trappan enkelt stödja sig med båda armarna eftersom de sjunka eller stiga trapphuset. Detta räcket kostar ca £130 totalt att köpa och installera och kan stödja en massa vikt om korrekt installerad.

Taket järnväg

En intressant idé kan vara att installera en tak järnväg i lågt hängande taket som kommer att vara över dig när du sjunka eller stiga upp källaren trapphuset. Järnvägen skulle vara direkt i mitten och kläm låg nog att människor i valfri höjd kunde hålla fast det med en hand när de går upp eller ner för trapporna, medan du också håller ledstången bredvid dem på midja nivå. Detta kan bara fungera på bredare trapphus som en lågt hängande bar mitt i trappan kan komma i vägen. Det kan dock vara lättare att ta på att om du förlorar din balans, det är mitt i trapphuset, istället för att vara vid din sida.

Vinyl räcke

Vinyl stair räcken installeras ofta på utomhus däck och trappor, som de är väderbeständig och bra att hålla i när man går utanför i-element (som snö och is). Installera en av dessa räcken för användning på förrädiska källaren trappor är en ny och effektiv idé som de är attraktiva och hållbara. Dessa räcken kan skära och installeras för att perfekt passa längden på din trappa. Den bästa delen om det är att en vinyl trappvinkel järnväg är nästan oförstörbar. Det kommer att böja men inte bryta och egentligen aldrig åldras.