mynewspapers.net

Källaren bar rum idéer

Källaren bar rum idéer


Du behöver inte gå ut dricka ofta när du har ett källarrum bar. Bjuda in vänner och familj över att njuta av utrymmet med du är underhållande och ofta mindre dyrt än att gå för en drink. Utöver den bar området, lägga till inredning och möjlighet till aktiviteter på rummet källaren bar.

Sport Team tema

Dekorera din källarbar med ett tema i dina favoritsporter team. Måla rummet, och hitta bar tillbehör i teamets färger. Lägg barware med ditt lag etsade på glasögonen och placera glasunderlägg och servetter på baren med deras logotyp. Hänga bilder, en klocka, neonskylt, vimplar och banners i ditt lag på väggarna, och placera naturlig storlek vinyl väggmålningar av dina favorit NFL, NBA, MLB och NHL spelare på väggarna. Placera pub bord och pallar med lagets logotyp. Lägga till ett biljardbord och darttavla för aktiviteter på rummet källaren bar.

Las Vegas stil spel rum

Förutom drinkar i baren, ställa in Las Vegas stil spelrum i källaren. Ställa in en blackjack eller pokerbord, eller båda, som utrymmet tillåter, med flera platser. Spelautomater och video poker maskiner, som ta mynt, kommer passa på baren eller installera en hylla för att placera dem på. Vegas strip är full av neon, lägga till en "Välkommen till Vegas" och några andra neonskyltar lägga till ljusstyrkan i rummet. En jukebox eller stereo system som du kan spränga musik blir baren rum till en livlig Vegas känsla.

Screening Room

Se en film hemma med några drinkar och vänner är roligt. Förvandla din källarbar till ett screening rum komplett med drycker och filmer. Montera en storbilds-TV på väggen eller en hängande projektor och skärm om budget och utrymme tillåter. Hänga filmaffischer på väggarna, och placera ett par solstolar och soffor mellan baren och televisionen. Installera surroundljud och hyllor att visa din DVD filmsamling. Slutligen tillsätts en gammaldags replika av en gathörn popcorn monter i miniatyr på baren eller en full-size stand-up maskin. Plats skålar på baren att fylla med popcorn.