mynewspapers.net

Kakel rygg plask idéer för en hem Bar

Kakel rygg plask idéer för en hem Bar


Oavsett om din hem bar serverar noggrant utarbetad cocktails eller en casual flaska öl, lägga en kakel rygg plask funktionalitet samt design. En korrekt installerad kakel rygg plask kommer att lägga år till livet av din hem bar som kakel är tålig och lätt att underhålla med rätt skötsel.

Återvunnet Glaskakel

För en modern och strömlinjeformad estetik, installera en återvunnet glas kakel rygg plask i ditt hem bar. Återvunnet glas plattor är inte bara attraktivt men miljömässigt ansvar också. Begagnade vin, läsk och öl flaskor samt lagring burkar rengörs, krossade och uppvärmd innan de bildas till nya brickor. Lägg till rika färger med färgglada plattor, eller för en finare och ljusare effekt, välja ett tydligt eller skimrande yta. Var försiktig när du installerar Glaskakel som det kan bryta lätt under styckningen.

Antika kakel

Skapa en hem bar rika historia och gammaldags charm genom att installera ett regenererats eller antika rygg plask. Köp antika eller återvunnet kakel hemma butiker eller arkitektoniska bärgning butiker. Du hittar en mängd kakel från handmålade mosaik i importerade franska bitar i olika priser. Överväga den övergripande estetiskt Bar området och kring rum och välja ditt kakel därmed. Som komplement till den rika kakel, förse området med bärgade trä bitar. Bärgade trä skulle också göra en utmärkt accent som en bänkskiva.

Färgsättning

Ett enkelt sätt att en kakel rygg plask är att fortsätta med en befintlig färgsättningen i rummet. För vardagsrum, du kan plocka upp på accent färger kuddar och gardiner. Ett annat alternativ är att välja en neutral så rygg plask kommer att komplettera en förändring i designen bör du så önskar. Fräscha, vita keramiska plattor rymmer många interiör design. För en mer organiskt alternativet installera stenplattor i skiffer eller granit. I en casual utrymme, till exempel en källare fritidsrummet eller hem underhållningområde, kan du ta en lättsam inställning. Införliva färgerna i ditt hem idrottslag i kakel rygg plask. Hitta kakelplattor i nästan vilken färg på ditt hem och trädgård eller järnaffär.