mynewspapers.net

Kakel golv designidéer för en uppvärmd källare

Kakel golv designidéer för en uppvärmd källare


Källare kan ofta vara kall, ödsliga platser som endast används för lagring. Om du turen att ha en uppvärmd källare, öppnar detta upp en värld av möjligheter. För att omvandla den till användbar boyta, är golv ett viktigt steg. Kakel är en idealisk materialtyp för källargolv, eftersom det är fukttåligt. När det gäller kakel design potential för uppvärmd källare golvet, är idéer praktiskt taget oändliga.

Klassiskt kakel Design

Om du planerar att använda din uppvärmd källare för en bar eller vinkällare, kanske du föredrar ett klassiskt kakel golv design. Välj något neutralt som frammanar en gammaldags känsla, som stora kakelplattor i jordfärger som beige eller skiffer. Kontinuitet, hålla sig till samma typ av kakel i hela källaren utrymme, även om det delas upp i separata rum. För att sticka med det klassiska utseendet, måla dina väggar i källare några nyanser ljusare än kakel golv.

Mosaik

Att göra en mosaik på din källarvåningen förvandlar utrymmet till ett konstverk. Om du är en ambitiös konstnär, Använd hela golvet som en duk för att skapa intrikata bilder med olika former, storlekar och färger av kakel. Om du föredrar ett diskret utseende, kakel större delen av källaren med traditionellt kakel, men ägna ett område i centrum av golvet till en mosaik design.

Modern Design

Lägga till en modern stil till din uppvärmd källare med bricka som inte är vanligt. Läder kakel skapar en lounge atmosfär i rummet och är ett alternativ om rummet saknar svåra fuktproblem. Små glas kakel reflekterar det ljus, som gör utrymmet verkar ljusare än det är. Dessa glas kakel kommer i en mängd olika färgval, så välj en som passar med din specifika smak. Du kan även mixa och matcha kakel färger för att skapa djärva mönster.

Designa din egen plattor

Eftersom en källare inte är ett av de mer märkbar rummen i ett hem, om du råkar tillbringa långa perioder där, använda utrymmet för att experimentera med kakel design genom att göra något utöver vanligt. Omvandla vanliga keramiska plattor genom att måla dina egna mönster på var och en. Om denna uppgift är alltför skrämmande, stick att dekorera kakel som kommer att bilda en kantlinje runt i rummet. Måla din egen vanligt kakel med glasyr, och skjuta dem i en ugn. Om detta inte är ett alternativ, Använd akrylfärger direkt på färdiga kakel. Spraya en tydlig fogmassa över toppen för att skydda dina målningar.