mynewspapers.net

Kaka utsmyckning Tips och snyggt nya prylar för bakningGlasyr tips är en av de vanligaste kaka utsmyckning verktyg, men andra populära verktyg inkluderar skulptera kit och dekorera pressar. Vanligaste verktyg inkluderar tårta står, glasyr väskor, tårta lyftar och karamellfärg. De flesta dekoration krävs övning till perfekt, så du kanske vill göra en praxis kaka innan du skapar en du tänker dela med vänner.

Inredningstips

Kaka utsmyckning tips är utformad att fungera med en glasyr väska, en plastpåse fylld med färgad glasyr. Du skjuter dessa tips i hörnet av väskan för att skapa en tunn. När du trycker glasyr ur påsen, rinner den genom utsmyckning spets, resulterar i en jämn, tunn linje kan du skapa en mängd olika figurer och bokstäver. Även om det finns kommersiella frosting väskor, formad som en kon, kan du skapa din egen frosting väska ur alla hygieniska plastpåse, till exempel en smörgås väska.

Typer av glasyr Tips

Den klassiska glasyr tipset görs eller plast eller medalj och funktioner en liten cirkel i slutet av sin spets. Detta leder till en rak, vanlig linje. Andra glasyr tips har en lutande öppning för en bredare linje. Andra tips formerna för bokstäver eller hand ritning innehåller triangel - och U-formade sorter. En annan kaka tips kan ha en blomma-formad spets för att skapa små blommor på din tårta; allt du behöver göra är håll kakan påsen parallellt med kakan och tryck på en liten mängd glasyr på den.

Skulptur uppsättningar

En kaka skulptur inkluderar ett handtag och perforerade, plast blad. Du trycker på dessa plast blad i handtaget och köra dem längs sidorna eller toppar av en tårta att skapa utseendet på textur. Vanligtvis används dessa uppsättningar för kanterna på tårtan så att de visas smidig och ge dem ett mindre mönster. Plast blad finns med många olika kanter, från en helt rak kant som ger inga mönster till en vågig Kantskärare som skapar ett mönster av många rader. Andra skulptera aids omfatta små verktyg tillverkade av plast eller metall som tillåter dig att skulptera för hand, ibland kallas modelleringsverktyg.

Dekorera Press

Dekorera pressar består av en mängd små, plast schabloner att skapa former. Dessa former kan pressas till glasyr av kakan att skapa ett indrag i den. Vissa människor använder utsmyckning pressar som en disposition för sin inredning och rita över indraget med en glasyr väska. Du kan också trycka dessa utsmyckning pressar långt in glasyr att skapa en synlig indrag eller driva dem till och unfrosted kaka eller cookie för att skapa en subtil form.