mynewspapers.net

Kaka utsmyckning Tips för en Strawberry Shortcake tema

Kaka utsmyckning Tips för en Strawberry Shortcake tema


En jordgubbsmousse teman man för en liten flicka eller nostalgiska vuxna funktioner ljusa rosa, röda och gröna färger. Strawberry Shortcake är en söt liten karaktär som skapades av kortföretaget American Greetings på 1980-talet. Den lilla dockan med jordgubbe doftande hår är fortfarande en härlig karaktär för nästa generation av små flickor. En ganska girlie tårta blir en höjdpunkt för partiet och en mumsig mittpunkten.

Jordgubbar

Kaka utsmyckning Tips för en Strawberry Shortcake tema


En två - eller tre nivåer kaka fylld med vispad grädde och jordgubbar är en krämig dessert kaka som kan dekoreras för en jordgubbsmousse karaktär. Frost kakan med royal icing och placera choklad-doppade jordgubbar på varje nivå. Pipe vit och gul glasyr strawberry blommar med ett kronblad tips på några av bären. Lägga till en cake topper med små jordgubbsmousse docka eller statyett.

Glasyr

Kakan maker kan svänga bort från strawberry frukten att fokusera på glasyr och rörledningar tekniker. Pipe grön, rosa och röda striping med en liten rund spets på en vit frostat tårta. Striping kopierar ljusa färger i fören på hatt och tröja som karaktären ibland bär. Dekoratör kan också göra en kopia av rosa sittpuff hatten som dockan bär. Små jordgubbar förs med rund spets och vita blommorna kan pryder runda eller hjärtformade kakan.

Former och nyhet objekt

Ansikte och hatt lite karaktär kan skickas via på en tårta med stjärna och linje tips. Denna form av utsmyckning är mer engagerade som dekoratör använder star spets för ansiktet och hatt, en liten runda för hennes garn-liknande hår och en rosa spets för en ruggig remsa av band på hatt-bandet. Ett andra tårta val är docka kakan med en rödhårig docka in i centrum av en rosa Frostad bundt cake. Dekoratör kommer att kunna använda en liten runda rörledningar tips för att dekorera tårta klänningen med hjärtformade jordgubbar med små rörbunden blad. Volanger i vit glasyr är via en på bröstet av dockan att slutföra jordgubbsmousse outfit.