mynewspapers.net

Kaka utsmyckning idéer med en Hawaiian tema

Kaka utsmyckning idéer med en Hawaiian tema


Om du är värd eller catering Hawaiian part, överväga att dekorera tårtan med utsmyckningar inspirerad av Big Island. Även om du inte är en professionell bagare, kan du enkelt dekorera en Hawaiian kaka som är säker på att imponera på dina gäster. Party leverans och hantverk butiker har ett brett utbud av dekorationer och verktyg som hjälper dig skapa en Hawaiian tema kaka.

Hula dansare

Gör en hula dansare kaka med ett barns docka som dansare och omge henne med tårta. Du behöver nog tårta lager att täcka hennes ben eller använda en kjol mögel på många hobbybutiker. Wrap doll's ben i cling film och sätt in dockan i kakan innan dekorera. Dekorera tårtan med grön glasyr för gräset. Använd en ljusa färgade isbildning rör blommor runt den docka midja. Göra en kokosnöt bh av isbildning eller sockerglasyr.

Vulkan

En vulkan tårta med lava gör ett bra komplement till din Hawaiian temafest. Du behöver till stack lager kaka så högt som du vill vulkanen. Använd sedan en kniv för att forma lager i en vulkan. Täck tårtan med smör grädde florsocker. Detta kommer att göra det lättare att tillämpa choklad isbildning som kommer att vulkanen. Använd en pensel för att ge choklad en mer strukturerad utseende. Duggregn röd glasyr längs sidorna för lava. Lägg till gräs av omgivande botten av vulkanen med grön glasyr.

Ocean

Du behöver bara ett lager kaka att göra några vågor för din fest. Täck tårtan med ett tunt lager av blå glasyr. Sedan lägger du till fler blå glasyr till två tredjedelar av kakan att bilda vågorna. Detta ger kakan djup. Du kan göra detta med en pensel. Det messier det ser ut, desto mer naturliga vågorna. Med vit glasyr lägger whitecaps till kakan. För sandstranden, smula graham kex och strö på den sista tredjedelen av kakan. Du kan dekorera tårtan med drink paraplyer och små plastleksaker som en surfbräda eller surfare.

Leis

Köpa plast leis från en part leverans butik. Stapla tre nivåer av tårta och täck med smörkräm. Använda olika färger av isbildning för varje nivå. Försök att matcha grädde med leis. När kakan är iskallt, Linda leis mellan varje skikt. Trimma överflödigt.