mynewspapers.net

Kaka utsmyckning idéer för en 80-årsdag

Kaka utsmyckning idéer för en 80-årsdag


En 80-årsdag är en bedrift i och för sig och bör erkännas genom uppfinningsrik dekoration, förutsatt att kakan är fortfarande i korten i den åldern. Medan 80 ljus kan smälta kakan, brann huset ner eller vara alltför många att blåsa ut, många andra roliga dekorationer och tillägg kan göra 80-årsdag tårta en minnesvärd rolig upplevelse för alla inblandade.

Hösten tema

Som en ålder kallas 80 hösten av våra liv. När vi når denna imponerande ålderdom, en höst tema kan vara och innovativa tillvägagångssätt för att dekorera en 80 födelsedagstårta. Choklad och morötter är alternativ för en kaka, som choklad kommer att skapa en mörkare brun duk för tårta dekorationer, som faller i det hela höstens temat. Ätliga blad gjorda av socker kan köpas från specialitet kakor och bakverk butiker, men begåvad cake inredare kan ganska mycket designa något utöver isbildning.

A Cake ett decennium

Om du vill gå riktigt vilt, göra åtta små kakor. Var och en kan representera ett annat decennium, med en annan smak eller tema. På så sätt senior med hans eller hennes födelsedag kan prova små mängder av varje--reminiscing, kanske olika årtionden i sina liv. Vanilj åren, jordgubbstårta årtiondet, ängel mat kaka han eller hon brukade äta som barn är alla idéer. Dekorationer på toppen av varje av kakorna kan ens stava något kollektivt, med ett ord på var och en som: "Kakor för åttioår mer söt, älskar dig!"

En "80" tårta

En tårta bakad som en "80" är alltid ett roligt och roligt alternativ för en 80 födelsedagsfest kaka dekoration. Detta kan vara huggen ur en större kaka, vilket kan ta någon särskild omsorg och specifika verktyg eller kan vara en dyr beställning på en professionell cake shop. En tårta formad som en "80" kan dock också vara hemmagjord, som kan vara roligare och menar mer att senior som du gör kakan. Med två mindre kastruller, kan du baka enskilda runda kakor och lägg dem tillsammans för att bilda en "8". Med en normalstor ugnsfast form, kan du baka en normal tårta och sedan klippa hörnen av, avrundning att bilda en "0". Sedan, med grädde, kan du göra "80" stativet av de tre tårtor som har kombinerats till en milstolpe nummer.