mynewspapers.net

Junior investeringar bankir lön

Junior investeringar bankir lön


Investment banking ses ofta som en mycket lukrativ och spännande nisch inom finansbranschen. På grund av detta föra många högskolestudenter i företag och finans i hopp om att få en eftertraktad analytiker position med en stora märkena investmentbank grader. För dem som klarar av att säkra sådan ställning, är Ingångslönen nästan alltid betydligt högre än de flesta andra karriärvägar.

Analytiker

Investmentbanker är i branschen för att skydda huvudstaden för företag, eller mer specifikt att göra erbjudanden hända. Som analytiker investment bank kan dina dagliga arbetsuppgifter variera kraftigt. En dag du kan redigera statusrapporter, arbetar på pitch böcker för ett företags IPO (Initial pris erbjuder) eller arbetar på en kundpresentation, medan nästa kan du ha så lite arbete att göra att du har möjlighet att lämna innan 20.00. En första årets analytiker arbetar någonstans från 90 till 100 timmar per vecka.

Lön

Eftersom de flesta investmentbanker är koncentrerade i New York City och östra kust, får de som är anställd av ett företag på dessa platser den högsta ersättningen. Likaså om du är anställd av en av de stora investeringar banking företag som Citigroup, Morgan Stanley, Duetsche Bank eller Barclays, är din ingångslön vanligen högre än för någon anställd av en mindre boutique investmentbank. Enligt karriär i näringslivet är start löner för analytiker anställd i 2011 för närvarande mellan £58,500 och £97,500 inklusive bonus.

Bonus

Bonusar göra brukar upp en betydande del av alla bankrådgivare lön. Under höjden av den ekonomiska recessionen från 2007 till 2009 var det inte ovanligt att investeringsbanker att få minimal eller ingen bonus alls, med en grundlön för £39.000, fusioner och inkvisitionen. Från 2010 framåt dock finansbranschen såg en återhämtning i vinster och har sedan ökade investeringar banking löner enligt. Enligt karriär i näringslivet består första året analytiker bonusar av 10 till 50 procent av Ingångslönen.

Betala konsekvens

Bankirfirman är en karriärväg som till stor del styrs av tillgång och efterfrågan. Som ett resultat, kan ersättning variera kraftigt från en firma till en annan, särskilt på högre nivå och associera. Löner tenderar att vara mer konsekvent över företag på analytiker nivå eller på posten. På samma sätt fluktuera bonus ersättningen och hyra trender brukar med ekonomi och övergripande produktivitet av den finansiella sektorn.