mynewspapers.net

Jungle gym & apa barer för barn

Jungle gym & apa barer för barn


Jungle gym och apa barer är delar av lekplatsutrustning vanligen tillverkade av metall, plast eller trä som tillåter barn att klättra runt eller swing från bildrutorna i ett relativt säkert sätt. Flera företag erbjuder set för barn som du kan sätta i ditt hem eller bakgård.

Dome klättrare klätterställning

Dome klättrare jungle gym är plast kupoler som finns i fem storlekar, från 3 fötter till 8 fot lång. Kupolerna är geodesic, vilket betyder att de är sfäriska strukturer består av en triangulär nätdelar som distribuerar stress över strukturen. Företaget rekommenderar de minsta kupoler, som är 3 fot lång av 6 fot brett, för barn som är mellan två och sex år gamla. Företaget rekommenderar inte största kupolen, som är 8 fot lång och 15 fot bred, för alla under sex år.

Eezy Peezy

Eezy Peezy erbjuder ett antal olika monkey bar alternativ, inklusive geodetiska kupolen. Du kan också få stålkonstruktioner för maximal hållbarhet och vikt stöd. Företaget hävdar att dess struktur kan stödja upp till 10 barn på en gång. Några av dess erbjudanden kommer med ytterligare alternativ, till exempel en fyrkantig område på toppen av kupolen eller en gungbräda, bild eller basket hoop fäst på sidan av kupolen.

DreamGYM Basic klätterställning

Dreamgyms grundläggande inomhus klätterställning är en gör det själv kit som innehåller stegar, apa barer och Gymnastringar. Du kommer att behöva köpa styrelser och träpinnar för att bygga djungeln gym separat. Djungeln gym tar upp ett 24 m² stort område. Du kan uppgradera gymmet med tillbehör såsom en rock klättervägg. Gymmet är avsedd för barn 3-10 år.

Playkids Jungle Gym

Playkids erbjuder en mängd olika avancerade jungle gym gjort av metall eller trä med en 10-års garanti, bäst för dem som vill ha mer än bara en standard klätterställning. Företaget har erbjudanden för bostadsområden sträcker sig från en vanlig swingset till ett stort trä fort-liknande jungle gym med stegar, glidande rör och andra tillbehör. Företaget från södra Florida levererar till alla i USA.