mynewspapers.net

Jungle födelsedag inbjudan formulering idéer

Jungle födelsedag inbjudan formulering idéer


Sparka igång din lilla en djungel-tema födelsedagsfest genom att skicka ut hemlagad inbjudningar som innehåller smarta formuleringar. Börja med ett enkelt kort föreställande en djungel scen eller djungeldjur, och skriva part informationen inuti. Förutom att få gästerna glada över djungeln partiet med ordalydelsen, inbjudan också låter dem veta vad som väntar och kommunicerar viktig information om festen.

Rubriken ersättningar

Födelsedag inbjudningar ingår normalt basgrupper som "time" "datum" och "läge." Istället för att använda dessa, ersätta djungel-relaterade fraser. Till exempel, börjar säger,"äventyret på [tid] den [datum]." Lista partiet var under rubriken "vattenhål", "monkey's den" eller "giraff crossing."

Monkey formuleringen

Som en av de mer framträdande djungeldjur, kan apor spela en roll i födelsedag inbjudningar. Korten kan bjuda in gästerna att "swing på i" för födelsedagsfest, "tjuta, ropa och prat med oss", eller bara "komma apa runt." Baby Cachet antyder den rimmade ordalydelse, "Monkey see, monkey--vi att ha en födelsedag part och bjuder in dig!"

Ordlekar

Smart inbjudan formulering kan inkludera ordlekar som drar nytta av faktumet att "lejonet" låter som "ljuger". Till exempel inbjudan kunde sparka igång med, "inga lejon om det, [namn] vänder [ålder]!" Baby Cachet föreslagna lydelsen innehåller versen, "Ain't inga lejon om det, du har en välljud god tid!"

Jungle Explorers

Hänvisa till de inbjudna gästerna som jungle explorers på inbjudan när de kommunicerar om föräldrar och syskon är välkomna att bo på festen eller inte. Exempel: skriva, "Att hela besättningen av djungeln upptäcktsresande att bo och festa med oss" om familjen är inbjuden eller "Bjudit in jungle explorers, endast!" om föräldrarna bör planera att släppa ut och plocka upp sina barn.

Text exempel

Vissa webbplatser föreslå särskilda verser att använda på inbjudan en djungel-tema födelsedagsfest. Dessa verser normalt rimma och införliva djungeldjur. Till exempel färger av Design föreslår: "Vänner i djungeln har samlats för att säga Snälla gå med oss i firar [barnets namn och ålder] födelsedag!"