mynewspapers.net

Julklappar för nya far-och morföräldrar

Julklappar för nya far-och morföräldrar


Att bli en morförälder är något många föräldrar ser fram emot. Fira denna viktiga milstolpe genom att ge dem en speciell gåva som hedrar sin nya farförälder status. De kommer att älska visar upp det faktum att de nu är morföräldrar till hela världen, och kommer att vårda din gåva år framöver.

Personliga objekt

Något som dina föräldrar har aldrig fått ha tidigare är personlig farförälder objekt. En kaffekopp, T-shirt eller Tygkasse förkunnar att de är en ny morförälder eller "Världens största mormor" kommer att sätta ett leende på nya farföräldrars ansikten. Eller du kunde ha en jul prydnad personlig för julgranen. Om du är listig, göra något själv för en gåva som kommer att vara värdefull i ännu mer.

Bilder

Varje ny farförälder kan inte få nog av bilder på deras dyrbara grandbaby. Rama in en stor bild för mor-och farföräldrar ska visas i deras vardagsrum, eller göra dem en klippbok av ditt barns liv fram till denna punkt. En annan idé är att arrangera för alla generationer i din familj har en professionell porträtt tagit. Kan någon på ett skott av barnet med nya mor-och farföräldrar. Har bilderna inramade när de är redo och ge dem som en minnesvärd gåva.

Smycken

En ny mormor kommer att älska en bit av smycken till minne av sin nya barnbarn. En mormor armband är ungefär som en mor armband, med brev block stava ut namnet på det nya barnbarnet tillsammans med fina pärlor. En MÅNADSSTEN halsband med barnets MÅNADSSTEN är en annan idé. Slutligen lämnar en medaljong med en nyfödd bild av barnet inuti aldrig mormors hals.

DVD

Använda ett foto program som Windows Media Player eller iPhoto att skapa ett bildspel DVD av den nya bebisen att ge till mor-och farföräldrar. Du kan välja olika teman och välj musik för att spela medan bilderna rullar av. Detta är en gripande present som gör att de nya morföräldrarna att visa alla bilder av den nya bebisen på en gång. Börja med några graviditet bilder och gå fram till nutid.