mynewspapers.net

Julklappar för dagis föräldrar

Julklappar för dagis föräldrar


Om du är en barnträdgårdslärare, kan planerar semester hantverk och presenter vara tidskrävande och en hel del att hantera på toppen av planerar en julfest och andra aktiviteter. Hantering av ett klassrum till små barn kan vara stressande, men med bara ett par artiklar och lite kreativitet, dina elever kan skapa billiga presenter för sina föräldrar precis i tid till julhelgen.

Picture Frame

Köp ett par disponibla kameror att ta bilder av barnen i din klass. Köpa ramar i bulk eller från din lokala dollar store att spara mest pengar för projektet. Låna din skola konstnärsmaterial om möjligt, eller använda klassrummet färg och utrustning. Har barnen dekorera tavelramar enligt fastställda riktlinjerna---ge dem ett tema som jul, vinter eller familj. När ramarna är komplett, placera bilderna av barnen inne och hjälpa barnen Linda sina gåvor.

Prydnadsföremål

Skapa anpassade julprydnader från olika material, beroende på dina önskemål och projektinformation. Köpa skum bollar som basen av din ornament och förse studenterna med dekorativa element som glitter, markörer, fjädrar och garn. Har klassen dekorera prydnadsföremål av målning och färga i juldekorationer. Du kan köpa prydnad krokar och lägga till dem i dig själv, om du inte vill att barnen hantering av vassa krokar, när projektet har slutförts.

Mini sagobok

Använda några ark av färgat papper eller dekorativa papper, har var och en av dina elever skapa en anpassad "mini" sagobok att ge till sina föräldrar i julklapp. Du kan ha klassen ta in familj bilder att klistra in genom hela boken, eller be dem att skapa sina egna fiction eller facklitteratur holiday berättelse kretsar kring deras familj, vänner eller julen själv. Krydda upp boken med hjälp av markörer och färg, glitter och även klistermärken. Du kan köpa klistermärken och andra klippbok material i bulk eller till rabatterade priser på en hobbybutik eller genom att använda Internet för att handla på craft webbplatser. Avsluta de slutliga sagoböcker med band att förbereda dem att gå under trädet.