mynewspapers.net

Julklappar för barnen att göra för pappa

Julklappar för barnen att göra för pappa


Varje pappa älskar att få en hemmagjord gåva från sitt barn. När barnen göra en gåva, de spänner kreativa musklerna och utveckla ett generöst hjärta. Uppmuntra dina barn att sätta ett leende på deras Faders står inför denna jul genom att hjälpa dem göra en av dessa enkla hantverk.

Hemmagjord tvål

Hemmagjord tvål är enkelt och roligt att göra. Det är en perfekt present för barn att glida in i pappas Julstrumpa. För denna billiga projekt, barnen behöver klar eller vit glycerin tvål, tvål färgämne, bad konfetti eller pärlor, godis formar, en mätglaset och en Popsicle sticka för omrörning. Lägga bitar av glycerin i en mikrovågsugn-safe mätglaset och smälter per paketet instruktioner (vanligtvis 20 sekunder i taget tills helt flytande). När smält, häll glycerin i en form att härda. Lägga till färg eller andra dekorationer vid denna tid. Låt härda i minst 45 minuter innan du tar bort från mögel. När tvålen görs, wrap med cellofan och binda ett band runt slutet.

King Dad Crown

Pappa ska alltid behandlas som en kung, naturligtvis, men barnen kan skapa denna julklapp för honom att göra det officiellt. Få ihop följande material: två letter-storlek bitar av skurkroll cardstock, aluminiumfolie, lim, sax, konstruktion papper, glitter och foam bokstäver. För att räkna ut omkretsen av pappas huvud, Mät insidan av en av hans hattar med en bit snöre. Rada upp cardstock och använda strängen för att avgöra hur stor att sänka basen av kronan. Basen ska vara ungefär 3 inches bred. Skär trianglar ur cardstock och limma fast dem runt toppen av kronan. När limmet är torrt, noggrant täcka kronan med aluminiumfolie. Skär pärlor av bygg-papper att dekorera kronan. Använda glitter på spetsen av varje krona punkt för sparkle effekt. Använda bokstäverna för att bokstavera "Merry Christmas, kung pappa" på framsidan av kronan. När allt är helt torr, häfta eller tejpa båda sidor tillsammans för att bilda kronan.

Loose Change fack

Julen är en perfekt tid för barnen att göra pappa något han alltid behöver - ett ställe att lägga hans förändring. Yngre barn kan ta itu med detta hantverk med hjälp av en rengjord styrofoam bricka (den typ som grönsaker kommer i) och akrylfärger. Be dem att måla facket men de gillar och låt den torka helt. Äldre barn kan måla oglaserad keramik (en askkopp fungerar bra) och sedan har det eldas i en ugn vid en keramik butik.