mynewspapers.net

Julklappar för 14-åriga pojkar

Julklappar för 14-åriga pojkar


Det kan vara en mycket komplicerad uppgift att hitta en lämplig julklapp till någon, än mindre en ofta lynnig och petiga 14-årig pojke. Välja julklappar för teen pojkar är ofta en svår uppgift på grund av ständigt föränderliga teenage smaker och en uppsjö av andra faktorer, inklusive rimliga priser. Det finns dock flera idéer för julklappar som kan fungera bra för många 14-åriga pojkar.

Ryggsäckar

Tonårspojkar föraktar ofta shopping och plocka ut nödvändigheter. På grund av detta faktum är en praktisk och funktionell julklapp idé för en 14-årig pojke en ryggsäck eller bok väska. Leta efter en elegant och mångsidig ryggsäck från ett märke som utformats för tonåringar, till exempel Puma eller Quiksilver. Det är mycket viktigt att plocka ut en dämpad färg som är lämplig för tonårspojkar, som navy blå, svart, grå, djupt brun eller beige.

iPod Nano

Om en tonårspojke lyssnar på emo eller hiphop, sannolikt han finner användning i en bekväm och fickformat iPod Nano. iPod Nano är billig presenter som är betydligt mindre i storlek än andra vanliga iPods, inklusive iPod mini. De eleganta digital audio spelarna är lätta att bära och finns i en mängd olika färger som blått, grönt och gult.

Sportmemorabilia

Ett område där många tonårspojkar är passionerad är sport. Det spelar ingen roll om den 14-åriga pojken engagerar att spela sport sig själv eller om han helt enkelt gillar att vara åskådare. Många olika idéer huvtröjor för idrottsrelaterade gåvor är tillgängliga, inklusive sport T-shirts, stickade personlig fotbollströjor, biljett stub journaler för några spel de deltar, vägg grafik med team logotyper och även högkvalitativ utrustning som en cricket bat eller en fotboll.

Digital kamera

Tonårspojkar kan använda digitalkameror att dokumentet minnesvärd skolan evenemang, utflykter med vänner och att ta bilder av familjens hund. En bekväm julklapp idé är att köpa en extremt kompakt digital kamera som en tonårspojke kan helt enkelt kasta i sin ryggsäck och glömma tills han behöver det. Ett exempel på en mycket liten digitalkamera är Canons PowerShot A3100-är, som ger detaljerade och ljusa fotografier.