mynewspapers.net

Julklapp idéer för kräsen föräldrar

Julklapp idéer för kräsen föräldrar


Välja meningsfulla julklappar för föräldrar kan vara frustrerande ibland. Detta gäller särskilt när du handlar för föräldrar som har mer selektiva smak eller för föräldrar som verkar ha allt redan. Det finns flera alternativ som du kan överväga när du letar rätt julklapp till dina petiga föräldrar. Presenter till kräsen föräldrar kräver en sträcka av fantasi och lite extra uppmärksamhet till deras intressen.

Presentkort och certifikat

Presentkort komma till hands för en kräsen person. Välj butiker som dina föräldrar ofta, till exempel mataffären eller en favorit varuhus. Om dina föräldrar tycker om elektroniska prylar, butiker ett presentkort från som Radio Shack eller Best Buy kan komma till hands. Litterära föräldrar kanske uppskattar ett presentkort från Barnes and Noble eller gränser. Många av dessa presentkort kan användas i butiker och online på sina webbplatser. Dessutom erbjuder många leverantörer av online virtuella presentkort för sina varor. Ett presentkort från Amazon.com kan användas till att köpa ett brett utbud av presenter. Gåva-token kan vara en bra idé också. Dina föräldrar kan njuta av en gratis resa till ett spa eller en massös. Andra token Presenttips inkluderar flygande lektioner, en gratis golfspel eller lektion eller danslektioner. Överväga dina föräldrars hobbies och få ett presentkort som de är mer benägna att vilja.

Fotopresenter

Restaurering av omhuldade familj bilder skulle uppskattas av många föräldrar. Äldre bilder behöver retuschera eller reparation kan återställas genom en professionell och presenteras i ett familjealbum till jul. Alternativt kan du förstora och rama in några av dina föräldrars favorit bilder. Om de har barnbarn, överväga får dem tillsammans för en speciell porträtt som kan vara uppblåst och inramade. Vissa föräldrar kanske gillar fotopresenter---kalendrar, T-shirts, muggar och musmattor---dekorerade med sina favoritbilder.

Evenemangsbiljetter

De flesta föräldrar har hobbies som de åtnjuter, som sport, musik eller teater. Biljetter till sådana händelser kunde gå bra med kräsen föräldrar. Betrakta dina föräldrars smak och se om händelser av intresse kommer till deras område. Biljetter till en kommande balett eller spela upp, en viktig fotbollsmatch eller dina föräldrars favorit band skulle vara en väl mottagen gåva. Du kanske vill köpa en extra biljett för dig själv att göra det en särskild bindning händelse med dina föräldrar.

Hem underhåll hjälp

Ett billigare alternativ jul för kräsen föräldrar är en kupong som ger din hjälp för problem i hemmet. Denna idé kan fungera bra med yngre människor som vill ge sina föräldrar en gåva till jul eller för personer med äldre föräldrar som lever ensamma. Yngre människor kan erbjuda att plocka upp fler sysslor i hemmet för nästa månad eller för hela året, medan vuxna barn kan erbjuda att utföra ett hem underhåll jobb som deras äldre föräldrar inte kan ta hand om sig själva.

Holiday

Skicka dina föräldrar på semester kan vara en stor gåva om du har råd med det här alternativet. Ta reda på vad dina föräldrars drömsemester skulle vara och gå på att boka det för dem. Dem på en budget kan erbjuda sina föräldrar en mini semester alternativ. Erbjuder barnvakt eller pet-sit vid behov, och ta över hushållens tull dina föräldrar kan vara ovilliga att lämna bakom. Ge dem en helg att låta dem slappna av och ta tid för sig själva.