mynewspapers.net

Julgran inredningsidéer med Santa

Julgran inredningsidéer med Santa


Dekorera en julgran är ett tillfälle när alla i hushållet oftast får en chans att lägga sina idéer för att göra trädet särskilda. Att välja ett tema för utsmyckning festligheterna, som jultomten, hjälper allas idéer arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål. Eftersom de flesta barn känner igen och älskar Santa, blir det relativt lätt för dem att komma med idéer till design planen.

Handgjorda smycken

Du kan anpassa ett tema jultomten träd genom att engagera din familj att göra ornament. Sätta några förskott trodde och planering till typer av dekorationer som du vill använda så att trädet har ett sammanhållet utseende. Ett exempel är att skära en bit av trä i en cirkel och måla en bild av Santa på den. Du kan också skapa hårda karameller Santa prydnadsföremål med godis formar och smält block av godis. Om du vet hur man stickar, använda det skicklighet för att göra några Santa ornament. Och om du vet hur man gör pärla smycken, göra några Santa pärla ornament.

Santa uppifrån och ned

Göra hela julgranen själv ser ut som Santa. Använd en vit fluffig träd kjol som Santa skägget, sedan lägga en Tomtemössa på toppen av trädet där normalt ängel eller stjärna skulle gå. Dekorera kroppen av trädet med röda prydnader för hans kappa och vitt ljus för trim runt hans kläder. Använda grön krans som Tomtens bälte. Använd så många Santa uppgifter som du kan, inklusive kontrollerar att trädet själv är ganska tjock.

Santa runt om i världen

Jultomten har ett annorlunda utseende i vissa kulturer, men idén bakom karaktären är i allmänhet densamma. Samla Santa ornament från kulturer över hela världen och använda dem för att göra Julen träd en internationell hyllning till Ole Saint Nick. Använda Internet för att skriva ut internationella Santa bilder som du kan infoga i ornament och besöka jul butiker, hantverk visar och loppmarknader att bygga din samling ytterligare, när resor inte är ett alternativ.