mynewspapers.net

Juldagen familjeaktiviteterFamiljerna samlas vanligtvis vid jul att dela semester traditioner och gemenskap. I vissa fall semester sammankomster är de enda gånger vissa familjemedlemmar se varandra, så det är viktigt att använda dessa möjligheter att stärka eller förnya anslutningar. Familjetraditioner kan fastställa några av de aktiviteter du väljer, men du bör också välkommen att anta nya traditioner för att hålla din sammankomster fräscht och intressant.

Dela en måltid

Juldagen innebär normalt att dela en speciell måltid; vilken typ av mat varierar mellan kulturarvet i familjen. Många amerikanska familjer är Turkiet, skinka, fyllning, tranbärssås och en populär gröna bönor gryta. Några familjer inkluderar förbereda måltiden som en del av de festliga aktiviteterna, med alla samlas i köket för att fånga upp nyheter som de bär sina kulinariska uppgifter. Även sanering verksamhet efter måltiden kan ge en möjlighet att besöka med varandra.

Gåva att ge

Många familjer utbyta gåvor på juldagen, oftast att placera dem under trädet tills det är dags för utbyte. Även när tiderna är hårda, avskaffa några familjer helt denna länge haft tradition, som de kan istället välja för att minimera.

Historia att berätta

Familjen sammankomster tenderar att utlösa lust att dela gamla och nya familj berättelser, särskilt om det är ovanligt för alla att träffas. Detta berättande tar en extra meningsfullt dimension när filmade och arkiveras för framtida generationer. Deras värde kan även uppskattas inom en snar framtid på förlusten av en familjemedlem som förevigats i filmen.

Carolling

Familjen jul carolling har en lång historia, vari några familjer carol hemma för att underhålla sig själva och andra ta deras låtar "på vägen," besöker grannar för att sjunga en carol eller två på sina dörrar. En 16 December 2007 "USA Today" artikel, konstaterar dock att populariteten av denna verksamhet inte är vad det en gång var.

TV-underhållning

Många familjer införliva samma klassiska filmer att spela på TV varje år vid helgdagar, samt speciella TV-sända evenemang som jul parader och fotbollsmatcher, i deras juldagen verksamhet. Som traditionella särskilda händelser är dessa visar ofta älskade element för en släktträff jul.