mynewspapers.net

Jul gåva Taggar och Scrapbook idéer

Jul gåva Taggar och Scrapbook idéer


Julen är vanligtvis en tid fylld med gåva att ge och minne att göra. I ett försök att spara pengar och även uttrycka sig kreativt, väljer många att göra sina egna gåva Taggar. Dessa typer av personligheter har också ofta att skapa klippböcker av Holidays speciella ögonblick. Om du planerar att få listig denna säsong, finns det många idéer att välja mellan.

Gåva Taggar

Istället för att spendera pengar på dyra gåva Taggar, göra egna i år. En enkel idé är att helt enkelt skära en bit av en förpackning papper material för noteringen och bifoga den i paketet med en sträng av klockor. Andra människor koppla en notering till en fancy prydnad eller måla en anteckning till en prydnad. På så sätt är gåva etiketten faktiskt en extra gåva. Några kreativa present givare lägga till material i billig, papper gåva Taggar. De måla dem eller limma föremål, såsom band, paljetter eller pärlor, till dem. Andra lägga till silke julstjärna blommor papper gåva Taggar.

Scrapbook sida material

Vissa människor har utsikt över effekterna av kreativa sidbakgrunder och kantlinjer när du skapar jul klippböcker. Inte bara lägga till dina minnen på slätten papperslappar--använda objekt från denna speciell semester säsong. Till exempel täcka tomma scrapbooks med bitar av omslagspapper. Beskriva sidan innehåll med jul band. Du kan även använda menyfliksområdet skapa konturer för dina sidor. När dokumentera scrapbook gåvor avsnitt, måste du använda den faktiska omslagspapper och band material från gåvorna. Om du vill att varje sida för att ha sitt eget unika utseende och du endast har så många förpackning papper mönster till ditt förfogande, använda gratis online klippbok sidmallar. Det finns många webbplatser som har dem, och gemensamma semester sidbakgrunder omfattar holly blad och snöflingor.

Scrapbook innehållet

När dina sidor är redo och semestern är slut, är det dags att börja dokumentera festliga minnen. Börja med att lägga till dina bilder. Det finns många typer av bilder för en jul klippbok, inklusive foton av din julgran, din heminredning (inre och yttre), din upplysta spis med strumpor och klapparna under granen. Andra bilder kan innehålla din familj klädd i sin kyrkliga kläder, samt deras jul morgon pyjamas, julbordet full av traditionell mat och efterdyningarna efter presenterna öppnades. Andra scrapbook-worthy objekt är en kopia av programmet midnight gudstjänst, jul middagsmenyn julkort från vänner och släktingar, gåva Taggar och sentimentala jul dikter eller låtar.