mynewspapers.net

Jul gåva lista för pensionärer

Jul gåva lista för pensionärer


Att hitta en julklapp till en Senior kan ibland vara en utmaning. Där hippa kläder och elektroniska prylar kan vara ointressant för dina morföräldrar, att skapa en gåva lista passande sin generation är ett måste. Oavsett om det är bingo, finns trädgårdsskötsel eller ha förmågan att lyssna på televisionen, det en mängd olika gåvor att sätta på en Senior önskelista.

Trädgårdsredskap

En senior jul gåva lista kan innehålla trädgårdsredskap och tillbehör som hjälper dem att tänka framåt våren. Trädgårdsredskap är ett förkläde, ergonomiska verktyg och trädgårdsarbete bälte. Förklädet är tillverkad av slitstarkt tyg och innehåller ofta påsar för trädgårdsredskap. De lätta trädgårdsredskap kan inkludera en klo, transplanter och murslev. Bältet är justerbart med en korthållarens spärr för att justera olika midja storlekar. Bältet, som halva förklädet, kan också hålla olika verktyg så trädgårdsmästaren behöver inte ständigt få upp och ner. Några av dessa verktyg har ergonomisk design för att lindra artrit. Dessa verktyg och förnödenheter finns på trädgård butiker eller hem förbättring butiker.

Bingo Set

En bingo kan vara fritids objektet på en senior önskelista. Bingo används uppsättningar för små och medelstora grupper till 50 spelare. En prov inkluderar en 8 1/2-tums diameter bur, bingo master styrelsen att spela in tal, 75 bingobollar, bingokort och bingo marker. Några mindre har kort, chips och en mindre bur och bingo bollar. Andra alternativ är hård kort eller papperskort, chips eller tryck på daubers. Bingo uppsättningar kan hittas på Leksaksaffärer eller rabatt varuhus.

E-book läsare

E-bok läsaren har blivit en populär gåva för alla, inklusive pensionärer. E-böcker är elektriska böcker som är bild- och textbaserad publikationer. Dessa e-läsare kan ladda ner böcker i digitalt format. Dessa e-läsare är ofta lätta (Sony Reader är 215gr.) och har stora, lätt-till-läsa skärmar (Alex eReader mäter 8,9 av 4,7 tum). För mindre än £65 kan du hitta e-boksläsare. Många e-läsare har pekskärmar och använder e-bläck, ett elektroniskt bläck att projekt hög kontrast för seniorer.

Ljud förstärkare

Ljud förstärkare kan vara en praktisk gåva för en Senior jul önskelista. Förstärkaren placeras i örat för att hjälpa dig att höra TV, radio eller allmän konversation. Olika förstärkare kan förstärka mjuka ljud och ge bättre ljud klarhet. Dessa förstärkare har skum hörlurar eller örat knoppar och med en volym control switch för ljudnivåer. Några av dessa enheter använder en flyttbar bältesklämma för portabilitet. Ljud förstärkare kan vara batteri eller eldrivna. Förstärkare har olika spänner. Dessa enheter finns på hörapparat butiker eller rabatt varuhus.