mynewspapers.net

John Deere Baby plantskola idéer

John Deere Baby plantskola idéer


John Deere är ett företag som tillverkar jordbruksutrustning som traktorer. John Deere företaget traditionella färger är en klöver grön och ljust gul. Dessa färger är lugnande och glad, vilket är idealiskt för en baby plantskola. Många föräldrar väljer att dekorera deras baby plantskola med husdjur eftersom barn älskar alla typer av djur. John Deere traktorer gör ett utmärkt komplement till en farm djurens barnkammare tema.

Väggarna

Plocka ut medellång färg färg för väggar som klöver grön, och placera en vägg kantlinje med John Deere traktorer runt i rummet. Trimma toppen och botten av väggen gränsen med en cherry ljus gul färg. En annan idé är att hyra en amatör konstnär att måla en vägg väggmålning i barnets plantskola. Fråga konstnären att måla en gård scen med en lada, John Deere tracker och några husdjur. För en mer feminin utseende, måla väggarna en rosa färg och trimma med gula. John Deere väggdekorationer kommer också i rosa för tjejer.

Sängkläder

Infant sängkläder uppsättningar inkluderar lathundar, ett täcke, damm rufsar, baby stötfångare och en blöja stacker. Butiker och privatpersoner säljer många stilar av John Deere spädbarn sängkläder. Några av dessa spädbarn sängkläder uppsättningar är handgjorda. Ett set är ett medium grön med gula och skildrar John Deere traktorer. Vissa sängkläder uppsättningar visar en gård scen med en mörkgrön bakgrund. För flickor många rosa John Deere sängkläder uppsättningar har spets volanger och illustrera hjärtan, rådjur och lilla rosa traktorer. För ett unisex utseende, använda en djup gul uppsättning gängade med ljusgrön skapad med rutor av husdjur och John Deere traktorer.

Belysning

John Deere takfläkt är ett lämpligt komplement till en John Deere-tema plantskola. Plocka en fläkt som har en vit eller grön bas med gul och grön logo längs fläktblad, som kommer att hålla rummet svalt på sommaren och rummets ljuskälla barnets oåtkomligt. Välj en traktor eller lada bordslampa för placering i barnets rum. Använd en mjuk lampa för en mindre hård belysning. Välj gård djur Vägglampor att projicera en mjuk glöd för natt utfodringar.

Accenter

Rum accenter inkludera objekt som kasta kuddar, fönsterbehandlingar, mattor och väggen och ljus sockel täcker. Hitta några John Deere tyg på ett hantverk butik, och Köp en gardinstång, stryka på band och spetsar om för en flickas rum. Gör en uppsättning av gardiner för dagis. Ett alternativ är att köpa samma mönster av gardiner som plantskola sängkläder. Att kasta kuddar med flanell John Deere-tema material och polyester fyllning. Köp en John Deere krok-latch matta kit eller en matta som skildrar gårdens djur och en lada. Skapa dekorativa vägg och ljus sockel täcker genom att ta vanlig utlopp täcker, följa John Deere klistermärken och efterbehandling med tydlig färg för ett glansigt utseende.