mynewspapers.net

Jobb i Heavy Metal Musik

Jobb i Heavy Metal Musik


Heavy Metal är en genre av populärmusik som startade på 1970-talet och växte i popularitet genom ' 80 och 90-talet. Den kännetecknas av loudness, tunga gitarriff och en vild, rebellisk attityd. Som heavy metal musik växte i gjorde popularitet så möjligheterna för jobb i genren.

Heavy Metal skivbolag

Jobb i Heavy Metal Musik


Skivbolag och skivmärken catering till heavy metal fans erbjuder ett brett utbud av arbetstillfällen. Obetald praktik, som vanligtvis är fyllda av Collegestudenter eller blivande musiker, har förmåner som gratis musik och en chans att nätverk inom yrket. Dessa kan vara en språngbräda till att uppnå heltidsarbete inom musikbranschen. Konstnären och repertoar, radio och kampanjer samordnarna och press och PR jobb finns på tungmetaller skivbolag.

RoadiesHeavy metal är känd för dess dynamiska levande närvaro. Roadies, som tar hand om bandets utrustning, är osynliga förkämpar för en framgångsrik heavy metal tour. De ser till gitarrer trimmas, ampere fungerar och trumset (som kan vara stora företag) ställs in innan en show. Roadies ansvarar för övergripande ljudet av en heavy metal-bandet och kan vara skillnaden mellan en medioker prestanda och en stor konsert.

Reseledare

Jobb i Heavy Metal Musik


Konserter medföra storskaliga, detalj-orienterad samordning. En tungmetall tur sysselsätter stora besättningar att hjälpa till med produktionen. Reseledare är en viktig del av den levande aspekten av heavy metal. De är ansvariga för många saker medan ett band är på väg, inklusive resplaner, budgetar, merchandise och marknadsföring. Reseledare i princip kör turen för bandet och tar hand om detaljer. Detta gör att bandet för att fokusera på vad de gör bäst: utför.

Belysning och ljud ingenjörerLjus och ljud är också viktiga för heavy metal visar. Ingenjörer och belysning specialister kan hitta kontinuerligt arbete på turné med ett band. Ljudtekniker säkerställer kvaliteten på varje visar genom att arbeta med den platsen akustik och att se till att varje Visa låter bra. Belysning besättningar lägga till ytterligare en dimension till en heavy metal konsert genom att utnyttja belysning riggar och arbetar med pyroteknik.