mynewspapers.net

Jobb för 11-åringar

Jobb för 11-åringar


Barn arbetslagstiftning förhindra 11-åringar från att hålla regelbunden sysselsättning. Det finns dock fortfarande för en 11-årig kreativa sätt att tjäna pengar. När du har bestämt vad du vill göra, göra flyers och visitkort reklam ditt företag att ge till människor möter du så att du kan ha möjlighet att tjäna så mycket pengar som du önskar.

Sällskapsdjur bekymmer

En av de bästa marknaderna för en 11-åring att fullfölja är sällskapsdjur bekymmer. Många människor kommer att lita en ansvarig 11 år gamla med en sällskapsdjur, medan de kan vara tveksam till att låta den 11 år gammal för att titta på barn, som är olagligt i vissa stater. Exempel på jobb för 11-åringar i pet-industrin är hund promenader, grundläggande grooming (t.ex tandborstning och tvätt), sällskapsdjur sittande och strö rutan rengöring. Sällskapsdjur modell kan också lära djur tricks eller utbilda dem för extra inkomst.

Gården vård

Exempel på gården vård jobb för 11-åringar är kratta gårdar, dra ogräs, plantera blommor, vattna växter, klippa häckar, uppsamlare blad, plocka upp kvistar, gräva trädgård sängar och klippa gräsmattor. Villaägare vill gärna ha barn Rengör sina varv om de ansvarar och göra ett bra jobb. Få bästa resultat genom att föra egen utrustning till varje persons hus.

Handgjorda presenter

En annan pengar maker är att skapa och sälja handgjorda presenter. Det finns tusentals projekt att välja mellan såsom att göra nyckelband, hår bågar, ljus, smycken, gratulationskort eller blomsterarrangemang. Välj ett projekt som är enkel att göra och tar inte mycket tid för att tjäna den största vinsten.

Rengöring

Exempel på rengöring jobb för 11-åringar inkluderar städning hus, garage, bilar och badrum. Överväga vakuum hus, med uppgifter och tvätta bilar, rengöring windows, avspolning väggar, och tvätta och måla insidan eller utsidan av ett hem. Se till att slutföra jobbet skinande så att värden kommer att vill att du ska komma tillbaka.