mynewspapers.net

Japanskt papper fisk hantverk

Japanskt papper fisk hantverk


Använda japanskt papper fisk hantverk för att lära barn om olika kulturer. Dessa hantverk är alla mycket enkel och kräver mycket få material. Du kan göra dem i en timme eller två, och de kan användas för att dekorera ett barns rum, som part dekorationer, eller i ett klassrum. Allt du behöver är några enkla förnödenheter som färgglada papper, sax, lim, markörer och färgade pennor.

Japanska hängande Koi

Gör en japansk koi (goldfish) från gamla tidningar, färgad folie och papper. Hänga den i taket i ett barns rum eller i klassrummet. Du behöver några grundläggande objekt som markörer, kritor, lim, sax, häftapparat, ett hålslagaren och mjukpapper göra serpentiner. Rita koi på ett stort papper. Placera en annan bit papper av samma storlek enligt ritningen och skär två pappersfisk genom att följa konturerna med din sax. Klipp ut cirklar från färgglada papper, tidningar eller aluminiumfolie. Förgyll cirklar med glitter markörer, paljetter eller någon typ av blank dekoration. Limma cirklar till båda fisk sidor att se ut som skalor. Häfta fisken tillsammans med cirklar vänd utåt. Häfta papper serpentiner på insidan av fisk svans. Slå två hål på lika avstånd från varandra i ansiktet och sträng en bit av garnet genom varje hål. Knyt en knut på hålet för att göra en hängare och hänga från taket eller en vägg.

Japanskt papper fläkt med Koi

Göra en japanskt papper fläkt. Leta upp koi eller guldfisk kontur teckningar. Klipp ut ett japanskt papper fläkt (se resurser) från bygg-papper, regelbundna tryckpapper eller affisch styrelse. Rita din koi i en rofylld landskap. Du kan skriva ut koi grafik från datorn och sedan skär dem till japanska papper fan formen om du inte känner dig bekväm med din ritning färdigheter. Använd en svart markering för att betona din ritning linjer, och färgade markörer, pennor eller vatten färger för att färga den koi och omgivande områden. Lämna vissa områden utan färg för en intressant effekt och bakgrunden. När du är klar, vänd din fan, och limma upp på en Popsicle pinne på baksidan på botten av fläkten. Detta kommer att vara din fan handtag. Limma två mer Popsicle pinnar på baksidan av fläkten i en V-form. Toppen av V bör på den övre kanten av fläkten. Limma botten ändarna i V till toppen av den första Popsicle pinnen, gör en Y-form av alla tre Popsicle pinnar. Detta kommer att ge din fan styrka så att översta kanterna inte vända över när du använder fläkten.

Origami Kejsarfiskar

Skär en fyrkantig bit papper och vik den diagonalt. Diagonalen luckan bör dock inte uppfyller i hörnet, men vara bara något av hörnet, visar både undersidan hörnet och det övre hörnet av papperet-av den skapade triangeln. Vik triangeln på mitten men igen, precis utanför centrum, vinkelrätt mot den första luckan. Vänd pappret, och märker angel fisk utseende. Limma googly ögon på, eller rita ögon och mun på fisken. Du kan tejpa en blå bit av affisch ombord på de väggen och tejp eller lim massor av lilla ängel fisk till affischen, att göra en vägg akvarium.