mynewspapers.net

Japanska trädgården växter & träd

Japanska trädgården växter & träd


Populariteten av sluga trädgårdsskötsel i Japan steg tillsammans med populariteten av Zen Buddhism i landet. Online-resurs japanska livsstil historia av japanska trädgårdsskötsel förklarar att ökningen av Zen sammanföll med framsteg inom trädgårdsarbete teknik. Dessa tekniska framsteg uppmuntra entusiasm för trädgårdsarbete. Japanska trädgård växter och träd kör en stor spektrat, från maples till moss. Alla dessa anläggningar kommer att växa i USA.

Hinodegiri

Hinodegiri eller Hiryu azalea kallas vetenskapligt Rhododendron obtusum. På engelska kallas japansk azalea, är anläggningen en buske som växer upp till 3 fot lång och 3 fot bred. Enligt en artikel från den Journal av japanska trädgårdsskötsel, "vissa erfarna trädgårdsmästare känner att azaleor... är faktiskt den enda viktigaste anläggningen i japanska trädgårdar." Hinodegiri bär rött och rosa blommor, och är anpassad till USDA zoner 6a 9b, eller klimat för St. Louis, Missouri den i Brownsville, Texas.

Nadesiko

Nadesiko, vetenskapliga namnet Dianthus superbus, kallas ofta av den bokstavliga översättningen av dess latinska monikern, "stora rosa." Arten är en perenn infödd till Asien och delar av Europa. Nadesiko har grön, vintergröna blad och rosa blommor. Enligt bakgård trädgårdsmästare mäta växter 0,5 till 0,67 fot lång och bred. Online-resurs JGarden listar Dianthus superbus som en örtartad växt som används är japanska trädgårdar. Nadesiko kommer att växa i USDA zoner 3 till 8 eller klimat för St. Michael, Alaska den i Austin, Texas.

Irohamomiji

Japansk lönn är en gemensam japanska trädgård träd kallas på Latin Acer palmatum och japanska som irohamomiji. Trädet växer 15 till 25 fot lång och 10 till 25 fot brett. North Carolina State University växt faktablad om Acer palmatum hävdar att trädet kan odlas som en enda eller flera skaft växt. Den japanska lönn två till fem tums bladen är gröna på sommaren, och gult, brons, lila och rött under hösten. Irohamomiji blomstrar i ljus skugga och fuktig jord.

Koke

"Koke" är det japanska ordet för moss. Det gör inte beteckna en särskild art av, men ganska moss i allmänhet. En artikel i tidskriften av japanska trädgårdsskötsel påstår "trädgårdar i Japan har även skapats runt temat moss och korrekt kan beskrivas som"moss trädgårdar."" Moss av något slag kan användas i japanska trädgårdar. I Japan används inga specifika arter av mossa. Snarare, beroende på vilken art växer naturligt i ett visst område kommer att vara anställd som en marktäckare för en moss trädgård. Arter av mossa kommersiellt tillgänglig i USA inkluderar rock cap mossa, hår läger moss och kudde moss.