mynewspapers.net

Japansk Anime flickor frisyrer

Japansk Anime flickor frisyrer


De mest slående av anime (japansk animation) tecken är de stora ögon och de onaturliga frisyr. De uttrycksfulla anime frisyr kan tyckas udda kommer från en nation där de flesta människor har naturligt rakt svart eller brunt hår, men anime hår hjälper differentiera ett tecken från en annan. Anime hårstyling har blivit så populära på verkliga människor som en hår salong specialiserat anime frisyrer öppnades i Akihabara 2010. Flickorna försöker efterlikna anime frisyrer måste komma ihåg att fokusera på volym och färg först.

Färgglada

Praktiskt taget alla frisyr kan se ut som en anime frisyr om du färga det i en ljus färg eller två. De flesta flicka anime tecken med onaturliga hår färger har faktiskt en enda hår färg, så medan du kan experimentera med flerfärgade hår, du mer exakt ska efterlikna stilen om du väljer en färg. När du väljer en färg, överväga vissa kvinnliga anime tecken vet du som har en liknande hårfärg och vad deras personligheter är som. Till exempel representerar blå hår ofta tyst och inåtvänd tecken, medan rosa hår pryder oftast cheferna för livlig och cutesy tecken.

Lång lugg

Nästan varje anime flicka har Frans--långa fransar. Växa fringe och låt dem falla strax under ögonen. Dessa fransar bör lager och inte raka, som du behöver för att kunna se igenom. Använda hårgelé curl marginella något runt ögonen, med en valfri del av Frans faller mellan ögonen. En annan populär anime stil av fringe är den alltför långa fransar som faller ner till din haka och helt täcka ett öga, lämnar den andra hälften av ditt ansikte avtäckt.

Omfattande Twintails

Du ser "twintails" (flätor) på flickor i många en anime-serien, men de är inte de typiska pigtails bundna nära nacken av hångla. För en sann anime tjej frisyr, bör håret samlas på toppen av huvudet på vardera sidan. Den mer volym du har i din twintails, desto bättre, så använd hårprodukter för att öka volymen. Denna anime frisyr fungerar bäst om du har långt hår. Du kan fortfarande dra bort om håret faller till dina axlar om du sätter sig på twin bullar istället för twintails.

Vinklade Bob

Om du har kort hår och inte kan dra bort twintails, har du fortfarande gott om alternativ för en anime tjej frisyr. En av de mest populära kvinnliga anime karaktär kort frisyr är den vinklad bob, vilket innebär kort hår på baksidan av huvudet och längre hår i fronten. Du kan välja antingen två långa trådar som skjuter ut från annars pixie-kort hår eller en kontinuerlig vinklade bob där håret verkar växa längre från tillbaka till fronten.