mynewspapers.net

Jämförelse av Nutrition fakta för Fast Food restauranger

Jämförelse av Nutrition fakta för Fast Food restauranger


Jämföra näringsinformation för snabbmat alternativ på stor kedja restauranger är inte bara ett tidsfördriv. Konsumenternas hälsa beror på vilka livsmedelsval finns tillgängliga för dem och vilka av dessa val är lämpliga för deras kost, så att de kan äta därför. Olika kalori räknare och nutrition jämförelse arenor tillåta människor att preplan och strukturera sina måltider så att de kan göra välgrundade val för deras välbefinnande.

Makro

På makroskopisk nivå, kan näringsmässiga fakta kan du presentera vara i samlad form, att ge ett brett perspektiv av en viss produkt över restauranger. Till exempel, kan du jämföra olika signatur nötkött hamburgare, med rader som representerar olika burgare utbudet av restauranger och kolumner som visar information såsom kalorier, procent kalorier från fett, totalt fett i gram och i kalorier, och så vidare. Detta sätt kan du se en snabb ögonblicksbild av väsentliga funktioner om varje burgare. Om du var angelägna om en stor hamburgare men brydde sig om fett och kolesterol innehåll, du kan besluta att avstå från Hardee s 1/2 pund sex Dollar Burger, se att innehåller det 73 gram fett totalt och 150 mg kolesterol, jämfört med Mcdonald's Angus Deluxe, som innehåller en mer blygsam 39 gram totalt fett, om än jämförbara kolesterolnivåer.

Micro

En mer finstämd strategi, undersöka snabbmat näringsinformation knappat in en viss näringsmässiga parameter. Kanske kräver din läkare eller dietist att du håller dig inom en viss daglig tilldelning av fett kalorier per dag av din läkare eller dietist. Du kanske kan se hur all statistik stack upp i makro-versionen, men om inte du sortera dem genom att ange "fett kalorier" i en drop-down meny, sedan "låg till hög", du kommer inte att kunna veta vilka alternativ som är bäst. Den micro kan du hemma i på dessa hamburgare med minst mängd fettkalorier först, följt av de med successivt högre fettkalorier.

Typ av mat

Olika snabbmatsrestauranger har olika grupperingar av produkter som inte är standardiserade. Hamburgare är ett gemensamt produkt, men gorditas inte. Många snabbmatsrestauranger bära frysta desserter, men de går under olika namn och du skulle hellre inte vada genom dussintals artiklar söker en Arctic rusa från Dairy Queen från makroskopiska utsikt. I detta fall kan du rikta din sökning via funktionen lista, som tar en enda restaurang och bekvämt grupper sin line-up av produkter efter kategorierna som är relevanta för att restaurangen. Från en mer hanterlig alfabetisk förteckning över desserter, därför kommer att du kunna hitta din DQ glädje snabbare.

Restaurang vs restaurang

Så mycket som näringsmässiga jämförelser kan vara användbart om du har några set Inklingarna, ibland du bara "vet" vad du vill och du vill ha specifik information om specifika produkter, på särskilda restauranger. Men du är också nyfiken på deras tävling och hur näringsrik jämförbara produkter är. I det här scenariot, du kan välja en sida-vid-sida-visning av näringsmässiga etiketterna på två produkter, med kalorier, fett, natrium, och andra i en easyto-jämför format.

Måltid kombinationer

Näringsinformation på enskilda hamburgare och produkter kan vara bra om det var allt som du skulle äta. I verkligheten, du bara äter inte en enda hamburgare, men en sammansatt måltid berikade med smårätter eller ackompanjemangar, drycker och efterrätter. Att veta de totala värdena för alla dessa komponenter kommer att ge en mer realistisk känsla av vad du håller på att äta. I kombinationen form av jämförelse tar du restaurangen av intresse. Från de olika menyerna, välj sedan vart och ett av de livsmedel som kommer att gå till din måltid. När du är klar, beräkna den totala dagskursen för hela måltiden pack, inklusive såser, dressingar och pålägg.