mynewspapers.net

Jämförelse av dammsugare för sällskapsdjur hår

Jämförelse av dammsugare för sällskapsdjur hår


Så mycket som människor älskar sina husdjur, är en sak som ingen har sällskapsdjur hår i mattor och möbler och kläder. Sällskapsdjur hår bär allergener från djurets saliv, orsaka nästäppa, kliande ögon och nysningar hos allergiker. Plus ser sällskapsdjur hår kladdigt och oregerliga på tyg objekt som stoppning och sängkläder, speciellt mörka färger. Lyckligtvis finns det många sällskapsdjur hår dammsugare på marknaden idag.

Bissell djurhår Eraser ®

Bissell sällskapsdjur hår Eraser är en upprätt med sladd dammsugare med en 12-amp sug som tar bort djurhår från mattan, kala golv och klädsel. En funktion är en högeffektiv partiklar luft (HEPA) filter inbyggt i behållaren smuts som tar bort allergener från luften och mattan. Vakuumet som sällskapsdjur hår Eraser har en sällskapsdjur kontur verktyg och turbo borste, samt en 14-tums slang. Dammsuga är påslösa och använder en kanister, vilket ibland kan resultera i stökigt damm och smuts borttagning.

Black och Decker Hand-Vac med djurhår fastsättning

Inte alla sällskapsdjur hår dammsugare är upprätt modeller. Black and Decker Hand-Vac är handhållna vakuum liknar den klassiska damm Buster. Djurhår motordrivna borstar lägger penselverktyget på vakuum. Med hjälp av gummi borst, motordrivna borstar plockar upp djurhår från mattor och möbeltyger. Hand-Vac är påslösa och batteridrivna, som köra upp din batteri faktura om du använder den ofta. Även om bekväm och bärbar, har Hand-Vac inte ett HEPA-filter.

Dirt Devil syfte för husdjur

En annan handhållna vakuum modell, Dirt Devil syftet för husdjur Hand-Vac är en elektrisk vakuum som använder HEPA-filtrering för att filtrera bort allergener. Borsten är en standard motordriven borste rulle som lyfter djurhår från en mängd olika ytor. Vakuum har en pet-hår klädsel borste för möbler och trånga utrymmen. Dirt Devil har sug med relativt låg hastighet vid 7-ampere, och har en 20-fots sladd som är mindre bekvämt än en trådlös handhållen modell.

Dyson Animal

Dyson djuret har den berömda Dyson Ball-tekniken. De djur 220 air wattna sugeffekt med Root Cyclone teknologi och ett tvättbart HEPA luftfilter för att minska allergener. Vakuum har en trappa-städning trollstav som en miniatyr turbin huvud, som används till att vakuum sällskapsdjur hår och mjäll från små, svåra att nå platser. Nackdelen med att köpa en Dyson Animal är hålet det kommer att lämna i plånboken.

Eureka sällskapsdjur älskare vakuum

Eureka sällskapsdjur älskare kanister vakuum är ett annat påslösa dammsugare som tar bort djurhår från möbler och mattor. Pet Power tass är en munstycke bilaga som funktioner plast tänder som lossar hår och gummi band som "ta" det. Även om vakuumet som sällskapsdjur älskare inte har ett HEPA-filter, har ett kol filter som minskar sällskapsdjur lukt och fällor allergener. Sugeffekten är något mindre än Bissell vid 10.4 ampere.