mynewspapers.net

Jämföra yoghurtmaskiner

Jämföra yoghurtmaskiner


Yoghurtmaskiner finns i olika konfigurationer och stilar och erbjuder en mängd olika funktioner och finesser. De är allmänt tillgängliga i kök butiker, stormarknader, homeware avdelningar och från online-leverantörer. Jämför funktionerna i olika märken och modeller innan köp.

Inbyggd timer

Yoghurt tar från 4 till 11 timmar att göra, beroende på storleken av behållarna och typ av starter används. Vissa människor börja deras yoghurt på kvällen så att det blir färdigt på morgonen. En inbyggd timer är bekvämt och finns på många modeller, men det är inte nödvändigt. Separat timer kan användas.

Automatisk avstängning

Funktionen auto-avstängning är en bekvämlighet om din yoghurt är klar innan du vaknar på morgonen, eller om du plötsligt behöver dash off på ett ärende innan yoghurten är gjort. Yoghurt bör förvaras i kylskåp strax efter den är klar, så även den auto avstängning är ett viktigt inslag att leta efter, det kommer inte att spara din yoghurt från att sitta i rumstemperatur - ju längre det sitter, desto surare blir det.

Inbyggd termometer

En idealisk temperatur för att göra yoghurt är 42-44 grader C (108F till 112F) och det bör aldrig sjunker under 38 grader C (100F). En inbyggd termometer kommer att försäkra er om att den idealiska temperaturen bibehålls under hela processen, men en separat termometer gör bara också. Vissa yoghurtmaskiner kommer med en kombination omrörare-termometer som också är praktiskt.

Container konfiguration

Vissa yoghurtmaskiner har sex eller åtta koppar för enskilda delar. Detta är bekvämt för barn, mellanmål eller lunch lådor, och de kommer i plast eller glas. Andra yoghurtmaskiner har en till två större behållare som är lättare att rengöra. De är mer lämpade för större portioner eller om du ska använda yoghurten i ett recept.