mynewspapers.net

Jämför diet mat leveranspriser

Jämför diet mat leveranspriser


Du funderar på att starta en dietplan, men du är för upptagen för att förbereda specialmenyer. Vad sägs om en diet-mat leveransservice? Flera företag, mot en avgift, gör matlagning för dig.

Fördelar

Registrera dig med en leveransservice tar bort gissningsleken från måltidsplanering. Varje program erbjuder alternativ tillgodoses till din personliga smak, mätt och portioneras för din specifika kostråd. Måltider levereras till din dörr, och i de flesta fall behöver du bara att värma och äta.

Planer

Nutrisystem, översyn, kost-to-Go och DineWise erbjuder flexibla och anpassningsbara planer baserat på din smak preferenser och näringsmässiga behov. En mängd olika menyer finns tillgängliga, allt från fett och låg-carb till vegetariska. Varje företag ger en frukost/lunch/middag plan, med eller utan tilltugg. Du kan registrera dig för fem eller sju-dag-veckan planer.

Kostnaden

Priser från och med September 2009 är en sju dagars plan med varje företag: Nutrisystem: £194.90 (28 dagar till ett värde av måltider, automatisk förlängning varje månad tills du säger upp, Fraktfritt) översyn: £103,7 (7 dagar till ett värde av måltider, pris inkl. frakt) kost-to-Go: £74,0 till £97.40 (7 dagar till ett värde av måltider, priset inkluderar inte frakt) DineWise: £136.4 (7 dagar till ett värde av måltider, priset inkluderar inte frakt)

Erbjudanden/kampanjer

De flesta företag erbjuder regelbundna specialerbjudanden och kampanjer till sina kunder. Erbjudanden på frakt och/eller fria måltider kan vara tillgängliga när du registrerar dig för ett visst program.

Överväganden

Beroende på din budget, kan hem måltid leverans vara ett kostsamt alternativ till husmanskost. Forskning dina alternativ noggrant, och glöm inte att kolla för rabatter.