mynewspapers.net

Jag har termiter i min Mulch

Jag har termiter i min Mulch


Varje gång med trädgårdsarbete eller landskapsplanering marktäckning, kolla varje dag för underjordiska termiter eller termiter som lever under jord. Termiter tunnel genom alla typer av marktäckning, inte bara träbaserade täckningsmaterial, anteckningar North Carolina State University. Även om termiter äter marktäckning, de angripit kompost inte att äta det men eftersom det är ett idealiskt ämne till tunnel genom. Om marktäckning är tillräckligt nära för att byggnader, termiter tunnel genom kompostmaterial och in i byggnaden.

Tjocklek

Omedelbart mäta hur tjockt kompostmaterial är i områden där termiter upptäcks. Helst råder alla lager av kompost bör spridas 2 till 3 inches tjock, University of Kentucky entomolog Mike Potter. Denna tjocklek håller i tillräckligt fukt för växter men inte tillräckligt mycket fukt för termiter. Underjordiska termit kroppar torkar ut när de utsätts för värme och ljus, vilket är varför de hålla underground där det är svalt och fuktigt. Gallring marktäckning lager gör kompostmaterial torrare och mindre attraktiva för termiter.

Placering

Även hem med termit jord hinder är fortfarande utsatta för att bli angripna av termiter om marktäckning placeras alltför tjockt eller för nära till ett hem. Kompostmaterial är långt över bekämpningsmedlet behandlas jorden och skapar en säker passage för termiter att resa. Hålla alla kompost minst 12 inches från någon del av en byggnad, inklusive däck eller steg, råder tillägget University of Florida. Också undvika vattning inom en fot av hemmet. Brist på fukt skapar stenhårda marken svårt för termiter till tunnel genom.

Betydelse

Kontakta en professionell licensierad exterminator att inspektera ditt hem för termiter. Väntan på insektsdödaren anländer, kolla hem, några uthus eller träd för tecken på termiter, entré hål i trä eller trä som låter ihålig när knackade. Även om termiter flytta långsamt, inte tar chansen att nådde de inte ditt hem innan du upptäckte dem kompostmaterial. Inspektera källare, väggar och fönsterbrädor i hemmet för lera tunnlar. Penna-tjock tunnlarna skapas av termiter hålla sina kroppar fuktig och sval när du reser fram och tillbaka till en näringskälla. Fuktig lera tunnlar ange de gjordes nyligen medan torr, sönderfallande tunnlar är gamla.

Behandling

Behandling för termiter i kompost varierar beroende på hur många det finns och om de angripna hem. Konsultera din skadedjursbekämpare för de bästa behandlingarna för just din situation. Om angrepp är begränsad till gården, kan termit beten hjälp styra kolonin, enligt Mike Potter. Agn stationer skall införas i hålen 10 till 20 fot under marken där termiter är mest aktiva. Posterar något bete kan bo ovan jord, men de fungerar inte om inte åtföljs av underjordiska bete stationer. Betet tar veckor att arbeta.