mynewspapers.net

Ivy anläggningen problem

Ivy anläggningen problem


Inomhus ivy växter kan ha bakteriell och insekt problem. Dessa inkluderar bakteriella blad plats, stem kräfta, spindel kvalster, mealybugs, bladlöss och skala men största problemet murgröna har är dess invasiva karaktär i utomhusmiljön.

Bakteriell problem

Ivy anläggningen problem


Bakteriell blad plats och stem kräfta börjar ut som ljus gröna fläckar och fortsätter tills blad blir brun eller svart. Behandlingen består av att ta bort skadade växtmaterial.

Spindel kvalster

Spinn är mikroskopiska insekter som vänder murgröna från en vacker grön till en dammig färg med fläckar. För att döda denna insekt, dopp fabriken i mild tvål och vatten flera gånger, spraya med insektsbekämpning tvål eller behandla med ett hus växt insektsmedel.

Mealybugs

Ivy anläggningen problem


Mealybugs är insekter som suger ut anläggningen juice och täcker bladen på växten med en klibbig beläggning. Dessa små vita insekter har en vaxartad beläggning som avvisar någon vätska så använder insekticider har begränsad framgång.

Bladlöss

Ivy anläggningen problem


Bladlöss är små, gröna eller svarta insekter som ser ut som loppor. De fungerar som en loppa genom att suga växt juicer från stem tips och vanligen kan hittas i samband med myror.

Sköldlöss

Sköldlöss är hårt skal insekter som kan vara tan eller ljusbrun. Sprayer fungerar inte eftersom det inte kan bryta igenom den insektsvaxer hårt skal så avyttra växterna i papperskorgen är den enda behandlingen.

Invasiva arter

Murgröna anses en invasiva arter; i USA har några naturliga rovdjur. Denna anläggning kommer att ta över byggnader, träd och sluttningar så inneslutning är viktigt.