mynewspapers.net

Italienskt tema middag Club idéerEn italiensk middag part kombinerar italienska rätter med landets traditionell musik, dans och övergripande kultur. Middag klubbens medlemmar kan föra äkthet middagsbjudningar och förbättra allas kunskap av den italienska kulturen.

Inbjudningar

Använda några italienska ord och fraser i inbjudan. Använda enkla fraser om du och klubbens medlemmar inte är allt flytande. Till exempel öppna inbjudan med "Ciao," en avslappnade sätt att säga hej och adjö på italienska. Nära inbjudan med "Buona sera," vilket betyder "god kväll." Använda italienska bilder på inbjudan, till exempel ett foto eller ritning av Venedig, eller helt enkelt dekorera inbjudan i grönt, rött och vitt, färgerna i den italienska flaggan.

Recept Swap

Välj några klubbmedlemmar till varje middag att ta med en italiensk maträtt för alla att njuta. Tilldela en eller två personer till förrätter, tre eller fyra till förrätter och några till desserter. Ett klassiskt italiensk förrätt kan vara bruschetta, en erfaren tomat och basilika blandning serveras på knäckebröd, eller en enkel tortellini soppa. För förrätt, skulle klassisk pastarätter som spagetti och köttbullar eller lasagne vara perfekt. Till efterrätt, prova cannolis och tiramisu. Har alla som ger en maträtt med sig kopior av receptet de används, en för varje medlem. Efter en säsong av middagar, kommer varje medlem ha en betydande italiensk kokbok.

Efter middagen dansar

Tarantella dans är en traditionell italiensk folkdans som vanligen utförs vid bröllop och andra speciella evenemang. Folklore säger att dansen var uppkallad efter sin förmåga att bota spider bites, men det är mer troligt att det var uppkallad efter Tarentum, Italien, där det har sitt ursprung. Varje dansare har en partner men också samverkar med varje andra dansare. Detta kan vara ett spännande sätt att avsluta kvällen samt hylla traditionerna i denna kultur.